tak se omlouvam, ten FB je nejak zmrvenej, ono dole to je videt
Gambling feels like endless ejaculation
aha to mě nenapadlo, že to nepůjde vidět, taky nemám FB, ale asi jsem teda furt přihlášený na jeden účet co jsem měl k jednomu webu co jsem před časem prodal, proto asi vidím i celé profily, jsem to bral tak nějak automaticky
Ten původní post se mi nechce hledat tady je screen z čerstvějšího vlákna
zemanfb.JPG
Tady jsou ty původní přspěvky i se screeny
zemanfb1.JPG
zemanfb2.JPG
Naposledy upravil Merlin; 13.01.2013 v 09:10.
podle me pokud by nekdo vsadil pul mega na politiku tak toho budou plny noviny, no aspon mame duvod fandit zemanovi, pac pak se s tim vytasi urcite
No já někde , už nevím kde, viděl tiket za 10K na knížete v kurzu 30.. Jo asi FB chance to bylo..
chance.png
teď koukám vsazeno kousek ode mě![]()
vyhraje zeman
1/ v debatách (budou vlastně ještě nějaký debaty? nevím) ho zeman převálcuje, i když jestli nějaká debata bude, tak ten vliv na výsledek bude malej - ale rozhodně tam zeman neztratí
2/ účast nebyla v prvním kole zas tak ohromná, jak se tvrdilo že bude, bude mnohem menší a to nahrává komu? komunistům - a koho ti asi budou volit?
3/ ČSSD se nějak dá dohromady a podpoří zemana, takže určitě ne všechny, ale velkou část hlasů dienstbiera posbírá zeman
4/ tak jako tak, v posledních několika volbách měla "levice" tak nějak navrch a tohle nakonec souboj "levice" vs "pravice" bude
5/ hlasy fišera - velká neznámá, ale myslím, že právě tohle rozhodne - fišerovi dávali hlas spíš lidi na "pravici" (viz bod 4) a to je právě to - podle mě většina lidí, co volila fišera, tak k druhýmu kolu nepůjde - zemana určitě ne a trautenberka? - vždyť trautenberk to byl, kdo fišera potopil, trautenberk odebral hlasy fišerovi (+ něco málo francovi) a navíc na něho docela ostře útočil a to hodně z těch lidí prostě nezapomene, avatar je to podobný
teď se dívám na kurzy a tipsport s tou volební účastí, to je něco - buď jsem mimo já, nebo tipsport
kurz 4 na 0 až 49,99 prct je síla
Uz ten kurz krouhli na 3![]()
Ono to trochu svádí (alespoň mě) brát to jako body v basketu, ale je třeba vidět, že pokud je v ČR, jak jsem někde viděl, 8 500 000 voličů, tak jedno procento samo o sobě znamená 85 000 lidí, což je masa. Příjde skoro o milion lidí méně?
no pokud sem spravne videl tak prislo 68% lidi....ty co volili majora zemana a trauntenberka tak pujdou urcite znovu..ted jen zakezi kolik prijde tech kterym vypald favorit
přišlo 61,31%
14 dni ted budou vsichni posloucchat ze zeman je komunista, ruskej agent, ze kvuli nemu tato republika je v prdeli. Masmedia to budou tak dlouho omilat az tomu nakonec uverim i ja s Orbitalem a Mordem.
Proste jak to vidim, ten kurz je vypsanej dobre. Lidi jsou strasne manipulovatelni, a ted nastane poradna masaz. A Zeman debaty argumentacne vyhraje ale k nicemu mu to nebude.
Strasne by me zajimaly vysledky podle veku, nenasel jsem.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
výsledky podle věku nelze když je to anonymní, leda nějaký průzkum
na střeních školách byli volby pro studenty a ty vyhrál Franz...ale to je celkem irelevatní teď
to mladi! vsichni jsou shnili livari! jen by si updatovali statusy a honili identity s egama! uz to vubec za nic nestoji
57% knize 43% zeman.. muj odhad, cely fb je na strane KS.. samotna cssd nevi co.. spidla, dientsbir... lukoil a slouf poslou na hrad KS, to si kalousek nenecha ujit..
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |