Stránka 18 z 20 PrvníPrvní 1234567891011121314151617181920 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 256 až 270 z 292

Téma: Příští president ČR

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal stefanos689 Zobrazit příspěvek
    Good point, ale pisu prece cirka. Tak specialne pro tebe 1.8 - ale to je uplne jedno. Zadna exaktni pravdepodobnost ani exaktni kurz u tohoto typu sazky nelze stanovit, takze nejake desetiny me v tomto pripade netrapi. Jde jen o kvalifikovany odhad.
    Value musis videt a ne pocitat virtualni fair kurz. Me staci videt, ze Zeman je mirny favorit a ze mam k dispozici kurz 2.6. Jestli je fair 1.6 nebo 1.8 me netrapi. Klidne muzu tu sazku prohrat a ani to me netrapi
    Vsak v pohode Bylo to rypnuti na uvitanou, na to si tu zvykej

Tak specialne pro tebe 1.8
    ... 1,81 ...

jo v pohode, kdyz jsem sem psal ten prispevek, tak jsem to proste placnul by očko - timto se vsem omlouvam

jinak teda diky za uvitani, dlouho jsem nikde nepsal a kdyz jsem surfoval na netu nake info k volbe prezidenta tak mi nahodne vypadlo toto forum a nejakym vnuknutim jsem se tady musel vyblit

obcas to proste na cloveka prijde a musi

Jinak, jsem tu sám, kterým se zdá Šláfenberg na funkci prezidenta příliš starý a málo vitální? To jeho spaní, to není nějaký ojedinělý exces, to je jeho standart. Snažil jsem se podívat na nějaké přenosy z různých zasedání, schůzí či debat a jeho typická pozice je sklopená hlava. Tohle pro mne není kandidát na hlavu státu, hlava státu by měl být fyzicky jakž takž zdatný člověk. Zeman taky nic moc, ale i tak mi přijde jasně agilnější...

no aspon dřív umre pokud za rok umre a budou kandidovat jini - "lepsi" tak je to jen plus ne

Citace Původně odeslal Re4DeR Zobrazit příspěvek
    no aspon dřív umre pokud za rok umre a budou kandidovat jini - "lepsi" tak je to jen plus ne
    Fortuna mela pred 1. kolem vypsany kurzy na to, jestli president radne ukonci svoje volebni obdobi, bohuzel jenom kurz 14...

tipsport to ma v livebetu
    Zeman 1.45
    Schwarzenberg 2.37
    https://www.tipsport.cz/tiplive/spol...ent/-426993437

Citace Původně odeslal awa Zobrazit příspěvek
    tipsport to ma v livebetu
    Zeman 1.45
    Schwarzenberg 2.37
    https://www.tipsport.cz/tiplive/spol...ent/-426993437
    + ještě Fortuna, Chance a Synottip

Citace Původně odeslal Re4DeR Zobrazit příspěvek
    Tak ono nejde jen o skon samotný, Taky bysme se mohli dostat do situace, kdyby byl příliš sláb na slušné vykonávanání funkce, ale zas úplně na abdikaci ze zdr. důvodů by to nebylo.

Nicméně si myslím, že by každý rozumný 75-tník by snad možná i měl, uvážit zda je vůbec ve svém pokročilém věku rozumné kandidovat...

Srovnejte si toto - Zeman má jas "tah na branku", to druhý je spíš takový páčení ze stařečka...
    Karel Schwarzenberg: Celý rozhovor - Pořad: Závod o hrad, Video na Stream.cz (ID: 77524
    Miloš Zeman: Celý rozhovor - Pořad: Závod o hrad, Video na Stream.cz (ID: 782451)

Jinak, co myslíte, má smysl nějak brát v potaz ankety na hromadě webů různého ražení?

REFLEX - Tedy web časopsu, jenž čtou různí kavárenští intoši apod....
    MZ 35,2% x KS 64,8%, celkem 12 060 hlasů

WARFORUM - Tedy nejznámnější čs. warez forum, jeho General discusion sekci asi budou navštěvovat spíše lidi okolo 20-35 let snad s jakž takž vzděláním, ti ostatní dost možná lezou jen do skecí s linkama, i když kdoví...
    MZ 50% x KS 49%, celkem 150 hlasů

DISKUTERI.EU - Server vzniklý na protest tomu, že na iDnes je možné diskutovat jen pod svým skutečným jménem. Sorta návštěvníků bude asi z "prostšího lidu"
    MZ 56,16% x KS 43,84%, celkem 276 hlasů

PARLAMENTNÍ LISTY - Tzv. "politický bulvár" s nedobrou pověstí...
    MZ 74% x KS 26%, celkem 40 251 hlasů

Citace Původně odeslal Frick Zobrazit příspěvek
    Jinak, co myslíte, má smysl nějak brát v potaz ankety na hromadě webů různého ražení?

REFLEX - Tedy web časopsu, jenž čtou různí kavárenští intoši apod....
    MZ 35,2% x KS 64,8%, celkem 12 060 hlasů

WARFORUM - Tedy nejznámnější čs. warez forum, jeho General discusion sekci asi budou navštěvovat spíše lidi okolo 20-35 let snad s jakž takž vzděláním, ti ostatní dost možná lezou jen do skecí s linkama, i když kdoví...
    MZ 50% x KS 49%, celkem 150 hlasů

DISKUTERI.EU - Server vzniklý na protest tomu, že na iDnes je možné diskutovat jen pod svým skutečným jménem. Sorta návštěvníků bude asi z "prostšího lidu"
    MZ 56,16% x KS 43,84%, celkem 276 hlasů

PARLAMENTNÍ LISTY - Tzv. "politický bulvár" s nedobrou pověstí...
    MZ 74% x KS 26%, celkem 40 251 hlasů
    Nejakou vahu to ma, ale MZ bude mit vzdycky vetsi podporu v realnem svete nez ve virtualnim. U KS je to presne naopak. Pokud MZ boduje v anketach na netu, tak je pro me jasny vzkaz.

BLESK - netřeba představovat
    MZ 50,1% x KS 49,9%, celkem 119 426 hlasů

Tak to bych čekal více pro Miloše. BTW - teď tam má velký banner...

To ti lehce vysvetlim. Vetsina lidi totiz prepina mezi vsemi zpravodajskymi servery. Takze v tech masivnich anketach na netu se rozdil smazava a odpovida celkove nalade na internetu.

Vítěz volby získá 54,01% a více @ 4,50 (Tipáč)

Já myslim, že by Milda tuto cifru dát mohl, sec jenom, nechuť Čechů volit "rakušáka", který usíná a sotva mluví, by mohla být nemalá...

Stránka 18 z 20 PrvníPrvní 1234567891011121314151617181920 PosledníPoslední

Pravidla přispívání