Dneska nám končí soutěž o 10 mega. Udržel se někdo do konce?
Výhra mě překvapila. Vydrželo hodně lidí.
Mňa až tak veľmi neprekvapila, maníci tam na fóre od začiatku hovorili že to bude tak 100€. Chodím tam pravidelne stávkovať malé sumy, sem tam som pobral aj nejaké bonusy na live, takže nebol až taký problém sa v súťaži udržať (na ich fórum už nechodím, tých pár ľudí čo mali čo povedať boli prevalcovaní masou). Myslím že hlavne pre Tipsport to bola úspešná súťaž s príjemným prekvapením. Ten kto to vymyslel by si zaslúžil tučnú prémiu.![]()
heh, tak nakonec nasranej nejsem, spis spokojen se svym odhadem ze to dokonci tak pet tisic lidi
a bejt tu topic co me dnes pobavilo, mohl bych tam napsat ze, diskuze pod tim vyhlasenim vysledku :
Hrozná soutěž která udělá ze spousty normálních sázkařů gemblery. Ale o tom ta soutěž je. Ale sázet budu dál i když dalšího ročníku se nezúčastním, protože mě tenhle ročník stál cca 20 000kč.
Prohral jsem počas soutěže 12238kč jsem gembler.
Jsem rád že v tom nejsem sám,přesvědčení že se dá sázet na tutovky,ale přece někdy to musí vyjít takže 1679 mě stálo 12500 a to se vyplatí!
Držet národ ve stresu aby denně vsadili, to znamená denně vsadit, doma problémy, hledat kurzy,zápasy...Výsledek je hráč otrok, utracený velké tisíce a pak h...no.Pokud chceš Tipsporte a vy co to tam plánujete za velký peníze /naše/ prosím začněte se chovat lidsky. Držte se hesla nebát se a Nekrást. Dennodenně vyděláte miliony tak co furt vymýšlíte, zkuste si to sami celý rok honem musím vsadit a tak. Vám to není potřeba ale těch pár štastných výherců jsou paka že vám naletěli, a koho to ožebračilo nebo chytlo nastálo ...bohužel
![]()
V komentarich na strankach Tipsportu vsechy breci a nadavaji a pritom nikdo nikoho nenutil se toho zucastnit![]()
https://www.tipsport.cz/clanek/3122-...meskejte-start
zvyseni odmeny z 10M na 15M....
cekal jsem ze kdyz tahle akce bude pokracovat, ze to aspon zdvojnasobej, aby lidem zavreli hubu. Ale ono je to asi stejne jedno, oni by sazeli i kdyby to zustalo na 10M a na vanoce by zas nadavali![]()
Kdo na Tipsportu vypisuje kurzy? Bookmaker? Jejich vnitrni autosystem? Nakupuji?
affil
Tak to je horsi nez zlodejskej bwin...kterej dava aspon 5%4.5 Výplata provize je omezena na dobu 1 roku od registrace přivedeného zákazníka.
Gambling feels like endless ejaculation
Jak moc scifi je, si myslet, že Tipsort sám sebe surebetuje s Pinnaclem?
hodně
Naposledy upravil gugatronic3; 30.01.2016 v 15:55. Důvod: špatná formulace
Když hodně, tak ani na bet fairu nebo jiné burze?
to je nejaka nova forma ekononickyho perpettum mobile? nebo ja nechapu, co to znamena surebetovat sam sebe s pinnaclem..
Gambling feels like endless ejaculation
Zalezi co myslis tim tipsport sam sebe. Pokud myslis bookmakery tipsportu ze si arbuji svoje kurzy, tak to scifi neni.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
Jo, myslím bookmakery Tipsportu. Zda nabírají sázky a jsou zajištěni surebem třeba s nějakou burzou. Myslel jsem si, že hýbou kurzem tak, aby sami sebe surebetovali (resp. sázky klientů), ale to by neopisovali od ostatních.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |