Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 21

Téma: Informace

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Kanafasku, ne ze by to nebyla pravda, ale je to porad to samy. Davas navybranou mezi dvema poly. Chudou cistotou a nenazranou spinavosti. Porad dokola. Clovek byl vyhnanej z raje. Je otrokar i otrok. Na vyber neni to nebo ono, ale jak to poskladat, aby se neco posunulo aspon o kousek, pricemz ambice na konecny reseni vsech otazek je potreba zavrhnout jako zasadni hrich.

Se svickama a konema se netrpelo jo? Doporucuju tu Bilou stuhu co tu kdosi doporucoval. Indiani si nezotrocovali jiny kmeny ze jo? Jen mirumilovne sedeli v neposkrnenym pralese. To jsou bullshity proste. Porad a dokola ty samy.
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Indiani si nezotrocovali jiny kmeny ze jo? Jen mirumilovne sedeli v neposkrnenym pralese. To jsou bullshity proste. Porad a dokola ty samy.
    Ale jo mas pravdu, vsak indiani jsou pro me taky lidi.
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Vážení,

také sem byl sázkař, proto sem to dal na toto forum. To na úvod.

Teď k tomu co sem zde umístil. Co se stránek vesmírných lidí týče, jejich vzhled mi taky nepřijde zrovna "sjůpr", ale jde o ty informace tam. Vše, co jsem zde napsal a vše, co je uvedeno na blogu albafos je pravda.

NECHCI PO VÁS abyste hned věřili. Je mi jasný, že Vám to přijde jako nesmysli, ale je to pravda. Jak Hitler kdysi prohlásil: "Veliké masy lidí se stanou snadněji obětí velké lži, než lži malé"

Jediné, o co Vás prosím je, až ty lidé zmizí a dojde k čemu má, vzpomeňte si na to, co tu bylo napsáno. Budete to potřebovat (pokud budete chtít samozřejmě).

Tags for this Thread

Pravidla přispívání