Tak zatím to vypadá, že nejvíc ta výluka prospěla "velmi překvapivě" Kladnu. V ostatních případech to ty týmy asi moc neovlinilo...
udelame si naky prehled prestupu z NHL at to tady mame nak pohromade ne? kdybych tam mel nekoho navic nebo mi chybel tak reknete a ja ho tam doplnim
Jágr --> Kladno
Plekanec --> Kladno
Tlustý --> Kladno
Kaberle --> Kladno
Židlický --> Kladno
Pavelec --> Liberec
Šmíd --> Liberec
Kubina --> Vitkovice *
Hemský --> Pardubice
Kindl --> Pardubice
Klesla --> Trinec
Červenka --> Slavia
Sobotka --> Slavia
Frolík --> Chomutov
Ference --> ČB *
Martínek --> ČB - pry z rodinnych duvodu se vratil do USA, takze uz nehraje
Neuvirth --> Sparta
tuukka Rask --> Plzen
Krejčí --> Pardubice
Milan Jurčina --> Chomutov *
Michal rozsíval --> Plzen *
Roman Polák --> Vitkovice
Martin Hanzal --> CB *
Václav Prospal --> CB *
Andrew MacDonald --> Karlovy Vary *
* hraci u kterych je hvezdicka sou tak nak domluveni, ale este zadny zapas nehrali
Ference - uz s budejovicama trenuje, mel by hrat v patek proti Zlinu.
Hanzal - uz trenuje, ale este se nevi kdy bude hrat
Prospal - prileti ve stredu rano, kdy bude hrat se este nevi
MacDonald - nejspis bude hrat v patek proti Libercu
Naposledy upravil alkoholik; 09.10.2012 v 14:02. Důvod: aktualizace seznamu
Fandit srdcem, sázet rozumem
Tak zatím to vypadá, že nejvíc ta výluka prospěla "velmi překvapivě" Kladnu. V ostatních případech to ty týmy asi moc neovlinilo...
jj, taky si myslim... su zvedavy jak to bude dal, nakonec sem si vsadil tu dlouhodobou sazku, ze kladno bude do 5. mista, ale jinak se mi zatim na extralize moc nedari nevim cim to je, ale moc zapasu me zatim nevyslo![]()
Nikdy jsem nesázel extraligu (jen jako dítě), beru to teď jako preseason mého návratu k betingu, zítřejší kolo jsem vyhodnotil jako kolo, kde budou vítězit dogové, jen nevím jestli je efektivní v extralize sázet tohle jako moneyline či jako 1x2, máte někdo stats, kolik procent zápasů končí remízou?
moneyline myslis to, ze budes sazet vcetne prodlouzeni a najezdu? Ja sazim vetsinou pk handicapy nebo +0,5 na doga, na ty remizy nervy nemam, bo je vychytavam celkem casto![]()
Co teda davate dneska? na Plzen v pk handicapu na pinnu 2,47 to si urcite zahraju, jak sem se dival an vitkovice proti litvinovu tak to bylo strasny co hrali.. a aj chomutov by mohl potrapit kladno 1,95 na handicap +0,5 taky nevypada uplne marne
Slavia Prague - Sparta Prague Betting Odds, Hockey - Extraliga
A co řikáte na toto? Kurz 2,40 na čistou jedna je dost vysoko. Ta Sparta je evidentně v rozkladu a my na ní "doma" celkem umíme. Jedinný riziko by byla výměna trenéra. To se pak zpravidla ten ten rozloženej mančaft hecne a jako na potvoru něco uhraje.
Prave jak rikas, Sparta bude mit novyho trenera a nemuzou prohravat vecne + je to derby. Slaviu davat rozhodne nebudu, spis asi Spartu. Hlavne by uz mohli zkoncit ty serie co myslite? Sparta ma uz 6 proher, kladno 6 vyher a kometa este neprohrala v zakladni hraci dobe, uz se neco z teho bude muset otocit ne?![]()
videli ste dneska nekdo Pardubice? Zajimalo by me jak to slo dohromady krejcimu s henskym? Ja sem videl akorad kousel poslendi tretiny tak 3 stridani, takze sem teho moc nevypozoroval![]()
Nevite tady nekdo kdy uz Kubina bude mit dovoleny hrat za vitkovice? On ma naky trest na 15 zapasu myslim, ale nevim od kdy se mu to pocita
Myslim, že první zápas bude hrát na Kladně 26., protože trest dostal po posledním utkání PO 2005, co Vítkovice hrály.
BTW jsem si myslel, že to bylo za ty arogantní žebráky, ale to byl Prospalův výrok. Co vlastně řek Kubina?![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |