duvod proc tohle vlakno bylo prechodne stazeny: domena, na ktere chrtba pobezi samozrejme "POD NOVYM MAJITELEM", byla volna a nechtel jsem at si to uvedomi nejaky ciman z webtrhu
duvod proc tohle vlakno bylo prechodne stazeny: domena, na ktere chrtba pobezi samozrejme "POD NOVYM MAJITELEM", byla volna a nechtel jsem at si to uvedomi nejaky ciman z webtrhu
Gambling feels like endless ejaculation
A kdo byl ten spouštěcí mechanismus, stát nebo nějaký soukromý subjekt?
C2H5OH
neprislusi mi na to odpovidat, tohle musi exmajitel chrtby rozhodnout sam
nezapominejme, ze zijem v mafianskym systemu na planete, kde vzdycky vladnul a vladnout bude fasismus maskovany za pretvarku idylky a jediny co tomu stoji v ceste je odvaha lidi a ted se konkretne v tomhle pripade lame chleba a bude to mnohem hustsi, tohle je sranda
jediny co muzu za sebe rict, ze i kdyby se komukoliv ze statu nebo mafie podarilo lidem ohledne ceskych webu nahnat strach, tak po EU mozna neco zvladnou, v Brazilii nikoliv
milerad zasponzoruju programatora kazdemu webu, kteremu jde o lidi a jehoz web bude napaden statni mafii
Já bych nejen chrtbě a sázkařovi, ale i všem hráčům napařil pokutu 10 mílí a za vybrané peníze nakoupil zlatý kliky do všech poboček fortuny.
C2H5OH
Ahoj všichni,
tak jsem se dnes dohodl se zahraničním zájemcem na bezúplatném převodu Chrtby a všeho, co k ní patří. Web by měl být k tomuto zájemci brzy převeden a {v řádu dnů} opět zprovozněn, takže může každý pokračovat tam, kde skončil
Zároveň bych chtěl poděkovat všem, kteří vyjádřili podporu nebo mi jakkoliv při shánění zájemce a následném bezúplatném převodu pomáhali. Bylo vás opravdu hodně a ještě mi bude dlouho trvat, než všechny obepíšu
A to je asi tak všechno.
Tom
Me by zajimalo,kdo poslal ten doporuceny dopis
o ukončení protiprávního jednání, propagací BF na webu.
a je mozne ten dopis zverejnit ?
Pokud si statni organ mysli,ze je to protiprávního jednání,mel by udelit pokutu,
ale toho se zjevne boji,protoze by to nemusel ustat.
tak jen strasi a vyhrozuje pokutou...
Presne tak. Oni hajzli len strasia.
Ono, casto ta hrozba je sama o sebe dostacujuca, na to aby prevadzkovatel webu (ked nechce mat problemy a kto by ich chcel, ze ?)
ustupil ... Aj ked pripadny spor by mal iste velku sancu vyhrat, ale komu sa chce do toho ist, pokial nie je finance natolko silny, ze chce
bojovat s tym mafianskym molochom ...
Esteze teda je moznost tie weby prevadzkovat zo zahranicia.
Naposledy upravil 1; 23.03.2012 v 23:27. Důvod: format
Ja sa pamatam, ze za komunistov tiez existovala moznost prevadzkovat rozhlasove vysielanie zo zahranicia. Napriklad Slobodna Europa, Hlas Ameriky ci Vatikan vysielali zo zahranicia. A vysielatel aj posluchac mali po-pi (8:00-16:00) rovnako, ako ma posluchac aj prevadzkovatel po-pi dnes. Dokonca aj v so-ne sme mali vsetci po-pi. Vlastne, po-pi sme mali 24/7....rovnako ako dnes. Takze oproti komunistickej totalite sa zmenilo to, ze tak, ako sme mohli pod sankciou mat iny nazor za komunistov, mozeme mat iny nazor pod sankciou aj dnes. Ako kedysi povedalo letisko: jsem znechucen, jsem zdrcen, jsem zhnusen.
A Svobodná Evropa nebo Hlas Ameriky se daly ještě naladit. Jenom člověk musel ladit knoflíkem na rádiu i během poslechu, jinak se ozývaly zvuky rušičky. A ve škole o tom nemluvit před soudružkou učitelkou, která už stejně věděla, že jsme kromě pár prominentů určení k práci v kovovýrobě.
Ja nejsem znechucen, zdrcen, zhnusen. Tyhle idiotske akce zpusobi jako vzdycky totez: ze se lidi vrati k sobe (viz. to co napsal Tom) a "undergroundove" prostredi je nejurodnejsi zivna puda. Podle me se tohle vsechno deje, abychom se skutecne kvalitne pobavili.
Páni a na akej ,,frekvencii,,naladime chrtbu keď sa spusí .org, .net .bet ?
Betfair & Betdaq trading - s: chrtba.com
zatim to moc nejede, ale casem snad jo.... prvni na rane byla chrtba.com a nastesti to nikdo neregnul, od .com sice vsichni prchaji, ale tohle zrovna bude amikum u prdele... neboli internet bude stale svobodny, jen ty svoje nazory a byznysy bude treba delat ne pod narodnima domenama; .com ma taky domain privacy, coz se hodi
druhe na rane bylo .eu, tam maji soukrome subjekty taky skryte nacionale, ale je to porad .eu a buhvi co s tema domenama po rozpadu EU bude
Super háčky čiarky v poriadku, aj login už valí, takže ďakujem všetkým co sa zaslúžili o znovuoživenie tejto skvelej stránky![]()
gratulace
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |