Znáte nějakou SK, která umožnuje vložit peníze přes MB a vybrat je na Neteller, aniž bych před tím někdy Neteller použil ke vkladu? A nebo obráceně (tedy z Netelleru na MB)?
Znáte nějakou SK, která umožnuje vložit peníze přes MB a vybrat je na Neteller, aniž bych před tím někdy Neteller použil ke vkladu? A nebo obráceně (tedy z Netelleru na MB)?
Jo jde to, ale většinou musíš vysvětlit důvod tohoto chování.Původně odeslal Gigi
fakt uz to tu bylo probirany nekolikrat
sazkovky jako pin a greek to umi, ale nejdriv musis vybrat to co jsi vlozil stejnou metodou
priklad:
vlozis 5000 z MB
vyhrajes 10000
vyberes 5000 na MB
10000 muzes vybrat kamkoliv
hodne jinych sazkovek byva zmatenych takze se to muze podarit i bez vyberu vkladu stejnou metodou, co ja vim tak to dobre funguje na 5dimes a betssonu
Gambling feels like endless ejaculation
5dimes můžu potvrdit. Moje zkušenost - poslal jsem jim 2k5 z MB, protočil, potom jsem jim poslal 50 babek z NT (aby znali číslo účtu) a asi za dva dny jsem vybral bez problému na NT 5k.
Na menší částky se dá použít i VIP. Zkušenost je tato. Poslal jsem 1k z MB. Protočil a požádal o výběr z5 na MB. Na MB neměli prachy, tak jsem si udělal účet na NT a poslal mail na VIP s číslem účtu NT a požádal o výběr. Na NT zaplatili téměř okamžitě.
moje zkusenost s dimes je ze dokonce neni potreba ani poslat jakoukoliv malou castku, vklad byl MB a vybery jen NT
Gambling feels like endless ejaculation
Mám tu jeden malý dotaz na téma vkladů z MB i NT. Vadí sázkovkám, pokud bych prováděl vklady (vyjímečně možná i výběry) nepravidelně z MB i NT? Respektive budou k tomu mít nějaké námitky nebo je jim jedno, odkud vklady přijdou, pokud jsou MB i NT registrovány na stejné jméno a stejný mail? díky...
Většinou to nevadí. Některé mají registrovaný pouze jeden zdroj peněz a před jeho změnou musíš mít nulový stav (žádné otevřené sázky + vybrat zbytek do nuly). U SBO (možná dalších asiatů) např. vybíráš podle posledního vkladu - nelze vložit z MB a pak vybrat přes NET.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |