z troch tipov vývar +0,57 unit....to beriem....tú sáčkovú polievku myslíš veľkú alebo tú malú do hrnčeka ?
Jsou chvíle v životě lidském, že by se z toho i hovado zbláznilo.
Nazdar deer, kde mas fotku shatterhanda? ty mas u mna protekciu, ty nemusis platit polievkou.od teba beriem iba cash na moneybookers... posielam mailovu adresu
Tunak par zverstiev na dnesny vecir:
Lens - Clermont 2 DNB @2,90 Pinnacle
Chateauroux - Metz 2 DNB @2,99 Pinnacle
Amiens - Monaco 2 DNB @2,13 Pinnacle
GL bojovníci!
Hm, ten Amiens som dával tiež ešte napoludnie.........za 2,12...na Unibet
Jsou chvíle v životě lidském, že by se z toho i hovado zbláznilo.
Podme na tu dnesnu polievku, alebo zarobme na nejaky ten chlieb nas kazdodenny... alebo aspon na sendvic...
Monchengladbach - Bayern 1X @2,10
Sampdoria - Livorno X2 @2,05
Academica - Leiria 2 DNB @3,00
GL chlopaci!![]()
Nech sa darí tak ako včera
Crotone - Varese 2 DNB @2,10
Girona - Murcia 2 DNB @2,58
Dundee Utd. - Motherwell 2 DNB @2,63
Fulham - Newcastle 2 DNB @2,88
GL chlapi!
Po priemernej sobote Vám želám lepsiu nedelu priatelia! Dneskaj aj s tymto:
Lecce - Chievo 2 DNB @2,29
Fereira - Setubal 2 DNB @3,26
Barcelona II - Xerez X2 @2,00
Inter - Lazio X2 @2,16
GL!
Teraz, ked som rozdychal nedelu, dnes akurat nalozim proti vsetkym. opatrno za zakladny vklad.
Anderlecht - Gent X2 @ 2,25
Motherwell - Dunfermline 2 DNB @ 4,30
GL kolegovia![]()
Nevím, kam to dát, ale je to o fotbalu a tady to celkem žije: před pár týdny jsem měl vsazeny 3 zápasy v Itálii a všechny se zku...vily v jedné minutě (prosím neposuzovat value)
Juventus - Cagliari - Juve inkasoval v 49.
Chievo - Palermo - Palermo inkasovalo v 49.
Genova - Udinese - Udinese inkasovalo ve 49. a 50.
Měl jsem to puštěné vedle sebe a nezapomenu ten pocit, že bohové jsou proti mně a vysmívají se mi.
maxdxdxd:ja viem, to bol hrozny vikend. nezvyknem vyplakavat nad zlym tipom, ale v nedelu Lecce - Chievo z 0:2 na 2:2 v 90+2 minute.
Ferreira - Setubal v 82 minute 0:1 v 90 minute 2:1... Ani vklad sa mi spat nevratil pri DNB
Proste to je o stasti, stavaju sa tieto veci. miesto profitu bol hned minus, padlo to na takychto drobnostiach, a v poslednych minutach zapasu
co uz... dalsi vikend bude lepsi
![]()
ahoj, tak nemal som vsadene nic.. ale videl som Ferreira vs Setubal a tam boli domaci jednoznacne lepsi, tych 2:1 bolo uplne zasluzenych..i ked to doslo takym sposobom akym doslo
GL
michal2299: Nie, cele to nie je o stasti. aj ked to zohrava nemalu roluCele o stasti je lotto a ciselne loterie.
Tymto som chcel povedat akurat to, ze niekedy sa moze zvrtnut proti tebe hocijaky zapas. Hocijako rozbehnuty.
elmagico72: v pohode, ja som zapas nevidel, a ani som netvrdil, ze som prehral nezasluzeneStalo sa mi, ze som vyhral, a napriek tomu som povedal, ze moj mancaft si nezasluzil vyhrat. Tento zapas som nevidel, a verim ze domaci museli slapat, inak by stratili kontakt s predposlednym
zhodou okolnosti so Setubalom. Cakal som, ze tam zohraju svoju rolu nervy, a kurz 3,29 v zapase bez remizy som povazoval za value.
Dopadlo to ako dopadlo, vobec nelutujem, ani si z toho tazku hlavu nerobim
![]()
A nebo naopak se muze zmenit ve tvuj prospech
jak tu psal Franta nekde a nekdy davnoStesti muzes mit od pondeli do patku, ale ne od ledna do prosince
(nejak tak to bylo),
proste dlouhodoba uspesnost neni o stesti.
PS: Orbi dava za slovo stesti ban, tak bacha na to![]()
AC28: nn, nemyslel som ze by si to vsadzal zle, alebo mal nehodnotny kurz.. to nemam co posudzovat.. to som len pisal aby ta to ze dostali gol v nadstavenom case aspon menej mrzelo..
GL
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |