dobrej odhad
Printable View
gugo, jak to ted bude s tim tiketem toho rupperta? zaplatili jste mu cash a pak tu sazenku stornovali, nebo za tu reklamu dostal ten tiket?
Nápad to není špatný, jenže příjde mi, že je málo událostí, pokud by to byla nejen politika ale společenské události komplet tak tam už by se toho dalo najít docela dost. Co se týče těch "politických" sázek tak tam je dost ošidné to, že to je hrozně lehce a často manipulovatelné skrze media ( i když dobře pojaté to může být třeba pro tu sázkovku plus) Tady si neodpusím zase jako v každém mém postu poslední dobou zmínku o prostitutkách, tentokráte ve spojení s novináři.
Výhodou může taky být, že to sázejí i lidi co normálně nesází, takže více méně pro zábavu a to i větší sumy (viz jeden Dennyho FB účet a jeho posty (a jiných komentáře) o jeho sázce na Zemana.
Ta politická sázkovka by mě nejspíše bavila, i přesto nebo právě proto (?) že to nesázím (na sázení mi tam krom averze taky vadí ta lehká manipulovatelnost a taky moc nerad dlouhodobější sázky). Ale na druhou stranu mám v hlavě jiný koncept, co se týče sázkovky, ale bude ještě muset tak dva tři roky počkat a nebo se na něj vůbec nedostane, ale na pozadí mi to běží :D
Co se týče těch nesportovních sázek, tak mě poslední dobou nejvíce zaujala na 365 sázka na jméno toho příštího královského dítěte, tam mám pár tipů. Možná to tu později dám :)
Z těch prezidentských tipů se mi co si vybavuju nejvíc líbil gugantronicův kníže to win, tam smekám :) a karasův kníže over 15 z chatu
co psal denny na FB hod screen treba, FB tu este nebyl :D
podle me lidi nemuzou sazet vetsi castky, protoze jim to nikdo nebere ne? Fko s bidou bude brat 10K na prezidenta, tusim, ze kdosi si stezoval ze to byly snad jednotky tisic
pokud by clovek zaved pinnacle system s pohyblivejma kurzama a postupnym navysovanim sazek se zakazem omezenim akovek, tak se to muze chytit
nerad to rikam, ale gambleri se vychovavaj..ale to uz se bavime fakt o strasnejch prasarnach
jo myslel jsem to tak - spolecnesky sazky; me politika a spolecnost neprijdou nijak odlisny
gembleři ale potřebují akovky :D
"gembleři se vychovávají" - gembler je asi v každém, jen je ho třeba objevit
tak Denny co jsem vyčetl má Zemana na vítězství za 473 tis. za 2,9 ve Fortuně, takže asi berou i větší sumy. Těch postů tam je už víc, http://www.facebook.com/krtkazkrtka
a já bych naopak začal s reklamou v ženských časopisech a blesku, s kurzovou hladinou ala Dobet 1,67x1,67, no dobře, tak 1,75 ať nežeru, nějakým pořádným manipulákem, místo bonusu k registraci a vkladu kabelka, za kazdou třetí sázku nad xxx kč oční stíny a za každou pátou rtěnka, za každou desátou předplatné toho nějakého femičasáku
Tak všechno co jsem vydělal v prvním kole, dávám ve druhém na Miloše. 2,7 má brutální hodnotu. V mém okrsku to bylo Knížete x Zeman o 1% pro Zemana, chodili většinou starší lidé a střední věk, U ročníku 40 a 50 tak 90% účast, mladí do 25 let skoro vůbec. Můj odhad je, že ti starší lidé dojdou znovu a dají to zase Zemanovi, taktéž disciplinovaní komanči, střední věk který volil knížete z části nedojde, hlasy Roitové dostane téměř všichniy páč papeženci dojdou. Tak asi tak moje postřehy z pakárny zvané člen volební komise.
Favorizovaní Schwarzenberga je stejná chyba a klam jako u Fischera.
Já budu volit Zemana, protože jsem ho vsadil.
2,7 má určitě hodnotu, teď se bude mluvit o překvapení a úspěchu knížete a tím pádem bude v očích favoritem, ale ten rozdíl nebyl zase tak velký. Za 14 dní může být vše jinak. Jen se bojím, aby Zemanovo popichování nebylo kontraproduktivní a neotočilo se proti jemu. Jinak jak žvatlal nějaký politolog na čt 24 bravurní práce týmu Karla S. , kteří mu dosti pomohli s jeho propagací. Zemanův klip ala Renč mě sice osobně moc nenadchl, ale taky se evidentně líbil.
Nevím jak ostatní SK ale např. Kajot, kde jsem vsadil dva dny před volbama na šílený kurz 1,6 na duel kníže-D.junior ještě nevyhodnotili, nevím na co čekají..
ja sice volil Dienstbiera - aby se tam nedostal Fisher a abych nedal hlas Zemanovi a ted nevim ktery zlo je vetsi - jestli to ze zapadu -eurohujer ci z vychodu komous z prognostaku Zeman. mam s to chuti jet zas 15 km do mesta a hodit tam voba listky. vezmu psa a udelam si 2 hod vychazku a pak si v klidu vyslechnu vysledek .
ovsem co me zarazi jsou kurzy na V co vypsala fortuna. zblbnuta medii kteri hulakaj jak to ma Karel jasny ve druhym kole.
pritom zakladna je jasne dana, starsi lidi, venkov, Morava + Vysocina, Usti, KV.
Fisher jak neunesl tak nic nedoporucil koho volit, Dienstbier nakonec nikoho volit nebude jak je obema zhnusen, Franz se taky nevyjadril a zbyvaj drobky co doporucili Karla.
vono taky muze nastat situace ze senatnich voleb ze dojde min lidi , tak 50 procent a to jeste Karlovi privrzenci muzou zustat doma a poplacavat se na zadech u fcb jak to ma karel jisty . takze z hlediska kurzu je obr value Zeman
tak se omlouvam, ten FB je nejak zmrvenej, ono dole to je videt
aha to mě nenapadlo, že to nepůjde vidět, taky nemám FB, ale asi jsem teda furt přihlášený na jeden účet co jsem měl k jednomu webu co jsem před časem prodal, proto asi vidím i celé profily, jsem to bral tak nějak automaticky
Ten původní post se mi nechce hledat tady je screen z čerstvějšího vlákna
Příloha 207
Tady jsou ty původní přspěvky i se screeny
Příloha 209
Příloha 210
podle me pokud by nekdo vsadil pul mega na politiku tak toho budou plny noviny, no aspon mame duvod fandit zemanovi, pac pak se s tim vytasi urcite
No já někde , už nevím kde, viděl tiket za 10K na knížete v kurzu 30.. Jo asi FB chance to bylo..
Příloha 208
teď koukám vsazeno kousek ode mě :-)
vyhraje zeman
1/ v debatách (budou vlastně ještě nějaký debaty? nevím) ho zeman převálcuje, i když jestli nějaká debata bude, tak ten vliv na výsledek bude malej - ale rozhodně tam zeman neztratí
2/ účast nebyla v prvním kole zas tak ohromná, jak se tvrdilo že bude, bude mnohem menší a to nahrává komu? komunistům - a koho ti asi budou volit?
3/ ČSSD se nějak dá dohromady a podpoří zemana, takže určitě ne všechny, ale velkou část hlasů dienstbiera posbírá zeman
4/ tak jako tak, v posledních několika volbách měla "levice" tak nějak navrch a tohle nakonec souboj "levice" vs "pravice" bude
5/ hlasy fišera - velká neznámá, ale myslím, že právě tohle rozhodne - fišerovi dávali hlas spíš lidi na "pravici" (viz bod 4) a to je právě to - podle mě většina lidí, co volila fišera, tak k druhýmu kolu nepůjde - zemana určitě ne a trautenberka? - vždyť trautenberk to byl, kdo fišera potopil, trautenberk odebral hlasy fišerovi (+ něco málo francovi) a navíc na něho docela ostře útočil a to hodně z těch lidí prostě nezapomene, avatar je to podobný
teď se dívám na kurzy a tipsport s tou volební účastí, to je něco - buď jsem mimo já, nebo tipsport :D
kurz 4 na 0 až 49,99 prct je síla
Uz ten kurz krouhli na 3 :)
Ono to trochu svádí (alespoň mě) brát to jako body v basketu, ale je třeba vidět, že pokud je v ČR, jak jsem někde viděl, 8 500 000 voličů, tak jedno procento samo o sobě znamená 85 000 lidí, což je masa. Příjde skoro o milion lidí méně?
no pokud sem spravne videl tak prislo 68% lidi....ty co volili majora zemana a trauntenberka tak pujdou urcite znovu..ted jen zakezi kolik prijde tech kterym vypald favorit
přišlo 61,31%
14 dni ted budou vsichni posloucchat ze zeman je komunista, ruskej agent, ze kvuli nemu tato republika je v prdeli. Masmedia to budou tak dlouho omilat az tomu nakonec uverim i ja s Orbitalem a Mordem :sign5:.
Proste jak to vidim, ten kurz je vypsanej dobre. Lidi jsou strasne manipulovatelni, a ted nastane poradna masaz. A Zeman debaty argumentacne vyhraje ale k nicemu mu to nebude.
Strasne by me zajimaly vysledky podle veku, nenasel jsem.
výsledky podle věku nelze když je to anonymní, leda nějaký průzkum
na střeních školách byli volby pro studenty a ty vyhrál Franz...ale to je celkem irelevatní teď
to mladi! vsichni jsou shnili livari! jen by si updatovali statusy a honili identity s egama! uz to vubec za nic nestoji
57% knize 43% zeman.. muj odhad, cely fb je na strane KS.. samotna cssd nevi co.. spidla, dientsbir... lukoil a slouf poslou na hrad KS, to si kalousek nenecha ujit..
v TS je limit 10k nekde jen 5k na tyhle veci a mimo prezidenta si spolecenske za nejake love vsadi jen lidi z agentur kolem hlasovani... nicmene na BF treba US prezident byl dobry objem... to same oscary... nicmene v TS se to hraje malo..
Uz mas fakt ty reci, ktere jsi nesnasel v nasem veku :D ... bohuzel s tebou musim souhlasit, kdyz se podivam kolem, tak malokdo z vrstevniku je ochotny tvrde makat, prestoze tem, kteri makaji, se vetsinou dari....a livari na ne akorat ukazujou prstem, na oko se smejou a vevnitr je to musi zrat podle me
Aneb jak mame zrovna v popisu fora "..jak se všim vymrdat a vydělat hromadu peněz"
podle me neni sance jak na to tak koukam: Schwazenberga donuti jeho PR tym den pred volbama zatancovat Gangam pod sochou svatyho Vaclava a Zeman natoci dalsi video jako toto: Závod o Hrad: (Ne)šachy s Milošem Zemanem - Pořad: Závod o hrad, Video na Stream.cz (ID: 782060)
Neni sance s takhle antisangvinistickou maskou prorazit. A pristi volby o to pujde jeste vic, protoze zas par novejch uzivatelu FB dostane volebni pravo a par starejch zapsklech dedku pujde do kytek.
To Gugatronik, ten tvůj poměr je nesmysl, takovýmto rozdílem souboj levice x pravice v ČR nedopadne, už jsem to psal, seděl jsem ve volební komisi a mladí lidé téměř nechodili, z husákových dětí přišla tak půlka, ročník 30 polovina, ročník 40, 50 a 60 tak 80%. Současný Kníže Hype mi připomíná Fisher Hype, ale je pravdou, že dokonce i mí vrstevníci ročník 84 sdílí na Facebook antizeman a antišlouf kampaně, což je neskutečná legrace, zvláště, když před týdnem dávali like na antiamnestie a anticirkevní restituce.
Já reaguje posty, že Šlouf je hodný strejda, což je mimochodem pravda (byl jsem u měj před dvěma lety na kafi) a budu volit Zemana, tyhle dva týdny budou neskutečná prdel.
Osobně z toho vytěžím to, že si potvrdím svůj názor na ty kokoty co mám na FB za přátele.
kdyz uz se tu probiraj tyhle sracky, tak doporucuju zemanuv text z doby, kdy mu to palilo o 106
Milos na Hrad a po nem Karas45
po 30 letech je ten text porad platnej pro realitu roku 2013, pokud se ty terminy lehce vyznamove posunou a naroubujou na dnesek (I. jako stinani poslu spatnych zprav driv bylo, ze strana cloveku zakazala publikovat a dneska je spolecenskym superegem a diktatem neco neinstituticionalizovanyho treba v tom facebooku a ne zadna strana [Orwell a Bilderberg lovers jsou vedle jak ta jedle]... a to co frci a bzuci tak nejak mezi lidma neni nic nez totalitni diktat uzivani si, definovani sebe sama atd. a kdo se snazi vzeprit je ostrakizovanej rozlicnejma metodama... v tomhle ohledu bylo za realsociku mnohem svobodnejc; II. problemy rizeni tehdy byly problemy s centralni planovaci komisi a dneska je to o stupen niz - tj. neefektivita firem anebo opet uplne bez instituci - prokrastinacni neefektivita shnilych livaru, kteri si stejne jako CSSR v 80.letech uvedomuji ze preslapuji na miste nebo se jako Mr. Karas vydali do slepy ulice... atd atd)
Fortuna si dělá srandu. Tu knížecí akovku upravili, a to až poté, co jsem požádal o výplatu.
Volby - Následující prezident ČR po V.Klausovi-postup do 2.kola - Fischer Jan+Zeman Miloš NE vyhodnotili kurzem 1.
to je husty
skoda ze to neudelali dennymu, ulozto sice nepolozil, ale nudi se a moh delat vyrval
jenze imo ani nesazi a ukazuje tikety jako miro striz