Jestli mam mit tak nechutny stesti jako mam ted nechutnou smulu tak sem do roka na Hawaii a zvu vsechny aktivni cleny fora na nechutnou party do Pearl Harboru!!![]()
![]()
![]()
Jestli mam mit tak nechutny stesti jako mam ted nechutnou smulu tak sem do roka na Hawaii a zvu vsechny aktivni cleny fora na nechutnou party do Pearl Harboru!!![]()
![]()
![]()
I want to know God's thoughts... the rest are details.
vono se to tvy budouci stesti zas otoci!! takze bacha, v ty dobe trebas zas prijdou japonci ... nebo korejci![]()
jo dneska sem se od srdce zasmal jen jednou, tusim na betting.centrum.cz jsem nahodne klikl a pry duben je strasne uspesny pro sazkare![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Hlavne je tam super jak protezujou Sportingbet jako nejlepe hodnocenou SK![]()
ORBI respect, ty jsi mi tam odpovedel do diskuze koukam, neskutecny...je videt, ze ctem oba stejny sracky
![]()
Jak vubec ta MLB, hrajes to, pada to?
MLB obcas... zatim cca -1 unit, takze spis si tak uzivam zivota
resp. rad bych si uzival, mam novou historku ze zivota podobnou jako kdyz jsem hazel bramboraky, uz se to tahne a tahne par dnu, pak to sem asi hodim
dnes mam velmi spatnou naladu, odnesl to ridic Volva S60, ktery zaparkoval nedaleko meho pribytku na chodniku tak, ze nechal cca 3 cm na projiti.... bohuzel pro nej jsem se temi 3mi centimetry snazil projit, nejak se mi tam nevesla noha... hmmm z Volva S60 ted visi takove ty male sterace u prednich svetlometu jen na kabelech, proste mel taky smulu...spatnej den.. bohuzel pro vsechny co maji jeste zrcatka na autech musim jeste do mesta na kole
![]()
ja ti odpovedel predtimPůvodně odeslal selizi222
![]()
jinak myslim ze je to tam to neskutecne zaspamovany forum... nejak se ten internet celej ztraci v nepuvodnich a pouze prejatych informacich... jaky to lidi chtej, takovy to maji asi
Kdysi mi nekdo tvrdil, ze autor toho fora na centru je v vzdelanej clovek (v nasem prumyslu) a ja o tom silne zacinam pochybovat....je to docela strasna ukazka jak se da obrovskej potencial podelat. Kdyz vezmu, ze to je na centru....
LadyMaster: Chlape nejsi sam kdo ma ted z pr*ele smulu.![]()
Orbi: To nam, fanouskum Tvych historek, nemuzes delat. Sem napnutej jak guma od trenyrek. Bramborak story nemela chybu.![]()
Zacina mi to smrdet panove, ze se nam Orbi zamiloval.....Původně odeslal Orbital
![]()
historka jeste neni skoncena... premyslim zda ji ukoncit vice ci mene nasilne, asi starnu a navic, jeji protagonisty denne potrebuju k zivotu, tak to budu muset nejak zkousnout
ne opravdu jsem se nezamiloval, jedinej do koho je to mozny je pouze naprosto vypatlana poslusna brazilska modelka ne
jinak souhlas s tim betting centrem - na ty besede v lednu jsem videl cosi jako prednasku o jejich "vyzkumu ceskeho sazkare"
... aby bylo jasno, vsechny sociology co jsem potkal, pokladam ze retardovany jedince /nemozne bylo vysvetlit dvaceti z nich na kurzu kriminalistiky, co je inflace a ze by bylo zahodno ji napriklad zapocitavat do skod zpusobenych zlocinem, jinak vypovidajici hodnota cisel je veskera zadna/
ale to cemu pan z betting centra rikal vyzkum nebo anketa, by bylo i temi sociology rozcupovano na kousky - otazky ankety byly tak nejasny, ze nebylo zrejme o co v nich jde ani respondentum a jak jsem si povsiml, tak ani autorum ... a byla to jen voda na mlejn Husakovi
jo je to tak.. spatne rozlozili energii mezi marketing a starani se o web.. resp mam pocit ze to prvni maji tak nejak ze znamosti a to druhy konverguje k nule; ale me to zas keca - asi proste neni jinej bussines model nez se nechat zcela korumpovat vybranymi sazkovkami, kam pak jdou squares; jen bych byl rad aby bylo vic webu jako specialtip, kde jde aspon o sazkovky kvalitni
To bettingcentrum ti docela verim, ze jsou to naprosty kopyta. Ono je taky tezky nastavovat nejaky vyzkumy na veci, ktery vubec nerozumej..![]()
Jinak specialtip je jedinej web kam se da mimo sazkare chodit myslim. A aspon tlacej pinny a jim podobny. V ty zaplave reklamy na bwin uz mam zlutocerno pred ocima![]()
ze vseho nejlepsi je "sazkarska diskuze"
http://betting.centrum.cz/diskuse/diskuse.phtml?id=18
spam bot sa tam ako dostal ?Původně odeslal Orbital
![]()
![]()
Volna diskuze bez registrace...botik si ji vzdycky najde![]()
krasa
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |