kdyztak uz to mas v arbu..Původně odeslal Frantisek
kdyztak uz to mas v arbu..Původně odeslal Frantisek
Gambling feels like endless ejaculation
OMG
SAS zakladni 5ka: White, Bowen, Vaughn, Elson, Butler
ten posun pred zapasem kdy SAS spadlo na 2.33 byl jeste prilis maly![]()
memphis moc hezkej zatím,bohužel to mám s bostonem,nevím proč jsem nedal solo![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
BOS vypada taky dobre nevim proc sem to dal s DENVREM![]()
jinak norma proher by mela byt splnena NJ/NY LOL
MIA bojuje o vyhru s kapono,quinn,barron,doleac,wright![]()
![]()
Tak jestli to memphis dotahne tak dnešní den považuju za nejúspěšnější minimálně za 2 roky zpět,tenisy všechny,super basket snad to nezakřiknu a navíc jsem chtil arb 7% pin,Grek,Betfair až do vyčerpání účtu mb až to Pin stopli Bayern stutgart under 3 goly začínali na 1,98 limit 1t d ted je 1,57 masakra memphis už se sere jak koukám
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Orbi:veliké díky a poklona za basket![]()
![]()
no neni zac, doufam ze to DEN neposere, stejne nejsem stastnej, sice budu v plusu, ale jak to neni 100%....
copak se stalo v Bayernu to by me zajimalo....
V bayernu se nestalo asi nic hraje se až o víkendu,ale PIN vylezli s neskutečným arbem stáli proti všem (canbetu,grekovi,10 bet jenže to nešlo vsadit bez betfair takže to asi chvíli trvalo než to lidi našli Under 3 1,98 Pin , over 3,5 3,15 BF , a over 2,5 Grek 1,84 plus další kombinace s jinýma sk,sem mrtvej jdu spát,ještě jednou velký dík![]()
jo az takovahle kulisarna..no to je pekny!!! pokud to pin nevoidnul tak OK
to bych snad ani na forum nepsalLOL
NOK/SAC O 106, Canbet... podle me o nic nejde a vypada to na exhibici, snad se nemylim
njn, tak tohle se podarilo, vubec me musi synot milovat, protoze co jsem tam poslal love tak jsem neprohral ani prd a zectyrnasobil co jsem tam dal, jsem zvedav kolik me nechaji vsadit tedPůvodně odeslal Orbital
![]()
A v jakych castkach se to pohybuje? 10ti tisice?
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |