Každý business si žádá svoje nářadíčko, nevyjímaje sázení. A proto bych chtěl rozvinout diskuzi na téma materiálního vybavení sázkaře. Co všechno k sázení používáte a jak jste s tím spokojení![]()
Televize :
Satelit :
Internet :
PC :
....a ostatní.
Každý business si žádá svoje nářadíčko, nevyjímaje sázení. A proto bych chtěl rozvinout diskuzi na téma materiálního vybavení sázkaře. Co všechno k sázení používáte a jak jste s tím spokojení![]()
Televize :
Satelit :
Internet :
PC :
....a ostatní.
sledování props tě naučí lépe číst hru
Trochu bych tohle téma chtěl oživit. Včera mi došel novej monitor 21,5inch fullHD(16:10), je to o to větší změna jelikož sem fungoval na 15.6inch(1368x786) 16:9.Používáte někdo něco většího?
mam totez, ale nez jsme nastavil to maximalni rozliseni 1920xcosi, tak mi to zabralo par dni. Chtelo to stahnout novy drivery a jeste nejakym pokus-omyl systemem cosi zkouset. rozhodne to nebylo plugandplay akce.
Gambling feels like endless ejaculation
No já sem na tom podobně, na sázení používám Ubuntu 10.10 což moc p&p není(aspoň co se týče grafik..a na fullHD to už GPU na desce neutáhne.)
no ja si k tomu koupil nejakej lepsi nettop a ve firefoxu se mi to pekne zasekava... muze to bejt tou grafarnou? to by bylo dost smutny.. asi zkusim mensi rozliseni, esli se to nezlepsi
Nejsem pc přeborník, ale napiš jakej konkrétní netttop....ono utáhnou třeba flash na full hd je docela boj.
kouknu, me tyhle veci nezajimaj uz vubec, vim jen ze sem chtel at ma 4G pameti aspon
IMHO to je taky tim flashem, vubec mi nedoslo, ze mira nezasekavani je funkce i rozliseni obrazovky a flashe
tak uz to vim no![]()
jo a zvlastni je, ze kdyz to pres HDMI pripojim na 2 roky starej notas, co bude tak HW na urovni toho nettopu, tak se mi ten browser neseka
no to ma urcite, ale integrovanou grafiku maji i notasy bych rek, zvlast ten muj malej asus
Chápu.....no čím větší rozlišení tím větší zátěž. Ale na to jsi už asi přišel. Flash žere hrozně....otázka jestli v tom nettopu máš nějakej CPU Atom a ten vypočítává flash....tak aby ti to jelo na fullHD je dost nereálný. Já mám sestavu bez monitoru za 7 tyček a šlape to v pohodě(na linuxu to sice kvůli hw podpoře nedává ve fullscreenu flash (krom yt) ale jinak vše plynulý).
Zkoušel si změnit to rozlišení co to dělalo? Musel bys napsat co přesně v těch ntb/nt máš. Taky pokud používáš nějaky pluginy v ff tak znatelně snižuje výkon. Další věc viry, malware atd....
Naposledy upravil 0v4r1s; 23.11.2011 v 22:40.
jj najdu to, ten nettop je novej, takze viry nic a plugin tam je jen betterprivacy, v notasu jich je vic
chytly me ted zada tak se nemuzu moc hejbat
Co se týče toho káblu, tak já dostal od alzy standartně ten klasickej VGA-VGA, ale údajně s DVI-HDMI je lepši obraz.....tak pak poreferuju(dneska sem to objednal). Stačí stáhnout AIDA 64(AIDA64 2.00 download - Slunečnice.cz - programy ke stažení zdarma) program a ten ti vypíše co všechno to máš....
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |