jo kluci to znám, používám a díky, ale přeci jen jsem myslel opravdovou aplikaci a žádnou jsem takovou nenašel, přitom se to přímo nabízí něco podobného udělat třeba i s napojením na livesport kdy by to automaticky vyhodnocovalo zápasy a počítalo stats.. Prosstě nic podobného jsem nenašel![]()
Všichni se tam sejdem...
Ono je tohle taková dost okrajová věc. Málokdo ze sázkařů si zaznamenává svoje tipy. Těch lidí je podle mně minimum. Proto se není co divit že zatím asi nic takového nebude. A navíc kdybys něco našel tak by to zase třeba nesplňovalo tvoje požadavky. Proto je nejlepší se naučit programovat a takovou aplikaci si sám vytvořit. Kdysi jsem se takhle učil Turbo Pascal a vytvořil jsem si program na sledovaní tenisových výsledků. Nějaký čas jsem to používal ale potom to ztratilo význam protože se na netu objevily lepší statistiky. Tohle bylo i časově náročný ty výsledky zapisovat. Nebo si to nech od někoho naprogramovat.
ten jejich betbook.com to neumi?
Gambling feels like endless ejaculation
Trochu starší, z května 2014, ale důležité.
Jsem si chtěl aktualizovat Truecrypt a prdlajs, ze dne na den zavřeli krám. Šifrovací nástroj TrueCrypt končí za poněkud nejasných okolností - Lupa.cz
Náhrada bez záruky - http://www.truecrypt.ch/
existuje nejaky porovnavac, ktery ukaze kurzy podle zadanych kriterii?
Napriklad budu chtit vyfiltrovat vsechny sazky na vyhru hostu ve fotbale s kurzem od 1,01 do 1,1 na vsechny ligy sveta
BetExplorer - Odds Filter - umí rozpětí ale ne zdali to má být na hosty nebo domácí
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |