Stránka 3 z 10 PrvníPrvní 12345678910 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 31 až 45 z 137

Téma: Vybavení sázkaře

Re: Vybavení sázkaře

Hádám, že já tady budu mít nejstaršího veterána
    Už leta používám NT Compaq Evo N800v, rok jeho zrodu - listopad 2003. Pořád funguje nemůžu si na něj vůbec stěžovat. Celeron na dnešní dvou jádrové procesory nemá, toť jediné jeho omezení z mého pohledu jako uživatele.
    Letošní rok je jeho poslední mých službách. Byl vybrán nástupce: Dell Latitude E6500. Cena je sice astromická, ale v kdysi zaměstnání jsem vystřídal pár dellů a byl jsem velice spokojen s jejich preciznosti a ůrovní zpracování.

s DELLEM určitě souhlasím. Servis je bezkonkurenční, kvalita vysoká. Cena taky...
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

http://global.ebay.com/Dell_latitude_E6 ... 43678/item
    tady je za 650 usd, to mi neprijde jako palka, taky neco shanim

a ted srovnat s timhle http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSale ... =dfh&cs=22 a koukam na to jak na norskej hokej

poradi nekdo?
    Gambling feels like endless ejaculation

Oba jsou dobrý, ale u toho prvního je Vista Bussines - což je výhoda v případě kdyby ses chtěl přihlašovat na server do domény - což Vista home premium neumožňuje. Ale má překvapivě malý disk ( 80 GB ) ale stačí to pokud netaháš filmy nebo nějakou složitou grafiku. Já bych bral ten první.
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Citace Původně odeslal randim
    na server do domény
    co si pod tim mam predstavit?

Citace Původně odeslal Orbital
    Citace Původně odeslal randim
    na server do domény
    co si pod tim mam predstavit?
    No, přístup k firemnímu serveru a síti.

to stary widle neumi?

XP profesional to umí taky.

homepage: Neteller

NBA teams are never as good or as bad as their last game played...

Uplne staci COMP.
    Pak mit spravne informace. To jest kdyz nejsi sam angazovanej v klubech enbo nemas prime spojky, tak si predplat nejake spolehlive servisy. Ale pozor, je mnoha smejdu a podvodniku, ktery zadaji nehorazne sumy za tipy , tzv. fixy, a pak poslou jedne polovine uzivatelu tipy na jednoho hrace a druhy polovine na druheho hrace a pod... skusit se oplati Betessence, Asiancapper (jn pro ti co maji radi taky azijske hendikepy), Gurutips.co.nr , tyhle nemaji az tak prehnane ceny za kvalitu info co prinasi

--- už nemám přítelkyni...
    Trochu bych tohle téma chtěl oživit. Včera mi došel novej monitor 21,5inch fullHD(16:10), je to o to větší změna jelikož sem fungoval na 15.6inch(1368x786) 16:9.Používáte někdo něco většího?

mam totez, ale nez jsme nastavil to maximalni rozliseni 1920xcosi, tak mi to zabralo par dni. Chtelo to stahnout novy drivery a jeste nejakym pokus-omyl systemem cosi zkouset. rozhodne to nebylo plugandplay akce.

No já sem na tom podobně, na sázení používám Ubuntu 10.10 což moc p&p není (aspoň co se týče grafik..a na fullHD to už GPU na desce neutáhne.)

no ja si k tomu koupil nejakej lepsi nettop a ve firefoxu se mi to pekne zasekava... muze to bejt tou grafarnou? to by bylo dost smutny.. asi zkusim mensi rozliseni, esli se to nezlepsi

Nejsem pc přeborník, ale napiš jakej konkrétní netttop....ono utáhnou třeba flash na full hd je docela boj.

Podobná témata

1. Jaka zeme pro sazkare?
    By Sklipkan in forum Co se jinam nevešlo
    Odpovědí: 117
    Poslední příspěvek: 29.02.2012, 19:31
  2. Logo sazkare
    By kiri in forum sazkar.net
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 07.11.2011, 07:25
  3. Ze zivota sazkare fotbalu
    By Orbital in forum Offtopic
    Odpovědí: 0