Ještě bych se rád zeptal na vyhodnocení sázky typu PK což by měl být HCP 0. Pokud zápas skončí remízou vrací se vklad? Je to jako klasická DNB?
Díky
Ještě bych se rád zeptal na vyhodnocení sázky typu PK což by měl být HCP 0. Pokud zápas skončí remízou vrací se vklad? Je to jako klasická DNB?
Díky
Ještě pár dotazů ohledně Asijských HCP![]()
1) SK Expekt udává někdy zajímavý "HCP X" a nevím jak ho správně chápat... Uvedu příklad:
Gambrinus liga Brno - Olomouc
HCP -1 má kurz 2.95
HCP X má kurz 3.55
HCP +1 má kurz 2.05
Chápu +/- 1 gól který se přičte/odečte některému z týmů po skončení utkání s tím, že v případě remízy po započtení HCP se vrací vklad. Co je ale myšleno HCP X ???
2) co znamená ona zkratka "PK" v překladu? (je z angl. nebo jiného jazyka?)
Díky
jo jo presne tak bych ten expekt chapal, tzn. ten jejich -1 je vlastne -1.5 a +1 je +0.5 a X je vyhra favorita o gol
co je pk nevim, zkusim zjistit![]()
Gambling feels like endless ejaculation
No já jsem to pochopil jinak tzn. HCP+1 je, že po skončení zápasu bude mít na kontě Olomouc o gól víc. Pokud zápas dopadne 1:0 tak po započtení HCP +1 pro Olomouc bude skóre 1:1 = vrácení vkladu.Původně odeslal Orbital
O tom že by šlo o "půl HCP" +0,5 jsem nespekulovalmyslím, že by pak bylo na místě používat ne +1 ale prostě +0,5 jako to dělají jiné SK ne?
Mě právě zmátlo, že vždy vidím u SK jen 2 typy základních HCP kdy je jeden do mínusu a druhý do plusu ale žádný další "X"![]()
Původně odeslal dino
1) Tento handicap u Expektu je tzv. "3-cestny" handicap. To znamena, ze ak vsadis na "HCP X kurz 3.55", v pripade vyhry Brna prave o 1 gol (1:0; 2:1;...) je Tvoj tip vyherny !
Nieco ine by bolo u "2-cestneho" HCP, -1 / +1 - vtedy pri tom istom vysledku vracaju vklad.
Ak si to chces nechat potvrdit - kludne im napis -radi Ti to vysvetlia. Expekt ma aj CZ podporu. (Pred casom som im pisal - anglicky a odpoved prisla po Cesky)
2) "pk" by malo znamenat "pick"
jasne pick.. boze
pk=pick což znamená v případě sázkařského slovníku "volba" ??Původně odeslal Orbital
pick je proste ML, moneyline..jo nebo volba (viteze zapasu) patrne
Jak se na Pinnacle vyhodnocují sázky under/over které mají počet gólů jako celé číslo?
Například tip: UNDER 7 v případě že zápas skončí 4:3 je vyhodnocen jako under nebo over anebo se vrací vklad jako u asijských hcp?
Díky
Vklad se vraci v plne vysi. Sazka se rusi.Původně odeslal dino
takhle se to vyodnocuje vsude.... doufam... kde ne tak to jsou zlodeji... jen obcas se clovek chyti jako napriklad na betcris, pokud se pouzije freeplay, tak vraceny sazky z freeplaye jsou jako ztrata a u akovek je taky treba si poradne precist pravidla kazdy konkretni sazkovky
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |