No uvidíme,třeba to byla vyjímečná čtvrtka a závěr bude dobrej
No uvidíme,třeba to byla vyjímečná čtvrtka a závěr bude dobrej
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
to nic nemeni na tom ze jsem se nechal unyst kurzem 2.05 zbytecne a mela se sazet prave ta posledni ctvrtka, kde byl edge vetsi
Gambling feels like endless ejaculation
neboli ze tri zapasu jsme vybrali ten jediny UNDER ktery se posere a to i se mnou
ten zaver mel byt lepsi protoze ted hraji nahradnici a ti toho dali az moc, no jeste ze ta ctvrtka je pryc, bylo tam strasne moc faulu
to skore 60-67 je spatny, to bude BOS hrat rychle a faulovat... vyska skore je na hrane, takze to zrovna nepotrebujem, kazdej kos BOStonu se pocita za 2 ted
bohuzel je enchali hrat az nezdravo, ted to bude faulovej festival ACH JO![]()
NJn nedá se nic dělat škoda jdu spát jsem mrtvej GL do dalších boju
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
todle je katastrofa.. U 46.5 bylo samozrejme OK, asi si ze me nekdo dela srandu
prokristapana i ten WSH/TOR jde over i pred prodlouzenim, asi 20 bodu v poslednich 30ti sec
tak ted si to vazne slusne vyziram, pac jsem to samozrejme nevsadil
NYK/DAL Over 95.5, stihl jsem opener, lajna se sice posunula... ale to ted neznamena vubec nic, NY by meli bojovat, ale DAL je znamej svoji tuhou obranou
jak ja uz se tesim az bude po basketu
jeste racionalni zhodnoceni BOS/PHI... je ted opravdu Underovy obdobi, ten konec me moc prekvapil, BOS to v podstate vypustil, normalne by mohlo byt 55+ bodu v 4/4, je potreba se prepnout, momentalne neni motivace jako motivace![]()
mam sto chuti betnout PHO under 110 na max...
I want to know God's thoughts... the rest are details.
a to byl taky spravnej dojem navic lajna sla opet na 112, bohuzel kdybych ted tolik neprohral, tak to davam, ale uz to ted potrebuju stabilizovat, pro kazdyho kdo neni tak v haji, tak opravdu doporucuju 2hy pulky UNDERY sledovat ted se neco dejePůvodně odeslal LadyMaster
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |