může být![]()
já přidám šafářová,mathieu,sugi,radwanska na live srebotnik,potro
solo mám jen sugiyamu
GL
Kuznetsova/Petrova - Dechy/Zvonareva TIP 2 @2,44 Bwin 4/10
WTA Miami, 23:00h.
V tomto zapase mi vobec nie je jasne, preco su favoritkami K/P. Dechy/Zvonareva su 7.nasadeny par, navyse v rebricku WTA doubles maju pozicie 16/19, K/P maju 36/30. Dechy/Zvonareva maju spolu odohrane o dost viac zapasov, na harde su velmi uspesne (bilancia 12/5). Ich najvecsi uspech je vitazstvo na US Open 2006, kde ako nenasadene zdolali 4 nasadene pary. Na poslednom turnaji v IW prehrali az s vybornym parom Chan/Chuang. K/P su takisto kvalitny par, maju skalpy tych najlepsich parov sveta ako Raymond/Stosur, Yan/Zheng, Hantuchova/Sugiyama, ale aj tak by podla mna v tomto zapase sedela kurzova rovina, ktora nie je zrejme len preto ze K/P su lepsie singlistky. Tento kurz jednoznacne stoji za skusku.
Do kombi:
Safina-Sugiyama 2 3,51
Husarova/Shaug.-Domin./Medina 2 2,73
Youzhny - Del Potro 2 2,78
Delic od Frantu
![]()
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
může být![]()
já přidám šafářová,mathieu,sugi,radwanska na live srebotnik,potro
solo mám jen sugiyamu
GL
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ja nepripojim nic, ale je te tfospi tady vitam!
Gambling feels like endless ejaculation
jeste snad ze nejlepsi kurz co jsem nasel na radwanskou je na greeku rovnych 6.0, jinak je nejlepsi pin.
http://www.oddsoddsodds.com/goto/odds/s3/g293104/m5/d0/
Tu su kurzy na Radwansku a ich pohyb..
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
moc pekna stranka...
Delic 6-0 6-3, tak takto hladko som to necakal.. o to viac potesilo ze to mam na troch kombi...
skoda Sugi ze si pokazila ten prvy set![]()
Koukám na Kima v tv a jestli přestane kazit může vyhrát oba hrajou dobře ale Kim kazí
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Rochus nehral 4hru kvuli poranění nohy
http://www.atptennis.com/posting/2007/403/mdd.pdf
Nadal Rochus 1,15 na španěla by melo projít ne ?![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
Kim se zlikvidoval sám svými ue jinak by to byla loterie,blbej den.
1,15 v tenise no nevím![]()
Sugiyama mala postup doslova na zlatom podnose... prvych 7(!) hier v druhom sete sa vzdy skoncilo brejkom, keby aspon normalne podavala tak vyhrala 64 61 za hodinku![]()
Tak už je tam Nadal WALKOVERPůvodně odeslal kiri
ja nevim jestli blbej den...Původně odeslal Frantisek
celkem vsechno co stiham tak od tebe opisuju a prestoze na svy pomery fest parim, tak ani omylem se neda utratit to, co mi purt na pinnacle narusta
perlicka: po tydnu asi jsem opet vylezl ven a znovu jsem na ulici nasel stovku, to je neuveritelny jak se prachy vali vsude... a to prosim v noci a s ocima znicenyma od monitoru
omlouvam se za to cerveny pismo:
dneska na co sahnu, to se vydari, frantisku, smekam smekam...
Mar 25 9:20am Tennis - Winner 0.05 units to win 0.25 units
1. Tennis - WTA Sony Ericsson Open - Miami, FL, USA
Top Half Third Round Matchups March 25, 2007
Agnieszka Radwanska vs Martina Hingis
Agnieszka Radwanska (6.00) [winner]
skoda ze to nehras za normalny vklad... tipovanie value tenisov je SUPER vec![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |