pohoda![]()
ja som tu novy takze neviem.. ak mozem mat otazku, su tu nejake statistiky uspesnosti zverejnenych tipov na tie overy a undery v NBA a NCAA? by som rad nieco obslehl, preto by mi to pomohlo jak to chodidik za odp.
pohoda![]()
ja som tu novy takze neviem.. ak mozem mat otazku, su tu nejake statistiky uspesnosti zverejnenych tipov na tie overy a undery v NBA a NCAA? by som rad nieco obslehl, preto by mi to pomohlo jak to chodidik za odp.
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
bohuzel tu stats nejsou, bylo by pekne si je vest, ale na takovy ptakoviny fakt nemam cas, ja se snazim vydelavat prachy a ne exhibovat, samotnyho by me zajimalo, kolik to je v plusupocitani statistik me osobne opravdu neprinese vubec nic, takze bohuzel, ale vsecko si muzes dohledat...
koukam ze na pin zas pribyly love
Tennis - Sony Ericsson Open, Miami - Roun... +220 0.15 units 0.33units
Sony Ericsson Open, Miami
Round 3
F. Gonzalez vs P. Mathieu
P. Mathieu vs F. Gonzalez
dneska bude u Franty veselo
Gambling feels like endless ejaculation
jako tim nemyslim, ze je spatny si ty stats vest a je pekny hned videt treba v podpisu, jak si kdo stoji, ale ja nemam cas vubec na nic, obvykle ani na to abych sem hodil co sazim, natoz na tohle...
pokud si to chces vest tak![]()
ok, len som sa pytal, hned reagovat podrazdene a nazyvat to ptakovinami nemusis![]()
no veselo bude snad aj u mna, ale take stastie nemavam![]()
http://img46.imageshack.us/img46/7059/11111wy7.jpg
![]()
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
LOL
to neni podrazdenost chlape, jen je to pro me ptakovina, nevim proc to nazyvat jinak, kdyz je to pro me proste ptakovina![]()
nice one, lucka nas vypece se obavam, ale me uz je to dnes vcelku jednoPůvodně odeslal tfospi
tak celkem slušnej den ale včera jsem navštívil kamaráda a vypili jsme litrovku slivky ble.Není mi nejlípLucie by to mohla zvládnout doufám
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |