Kanepi uz krasny....
Vakulka a Delic ti zdvojim...zbytek neverim
dnes je to dost lákavý do dvojek ale na sola to moc nevidím dal jsem jen lehce Vakulenko plus kombík:
--------------------------------------------------------------------------------
Schnyder, P - Kanepi, K
2
3.55
Chela, J-I - Tipsarevic, J
2
3.30
Kostanic, J - Bondarenko, Alona
1
2.66
Delic, A - Acasuso, J
1
2.60
Kim, Kevin - Robredo, T
1
3.80
Schiavone, F - Vakulenko, J
2
2.50
tak jestli někdo něco použije GL
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Kanepi uz krasny....
Vakulka a Delic ti zdvojim...zbytek neverim
nevim co mas proti solumno snad uz se to dnes kdyztak zadari pojistit
![]()
neni li uvedeno jinak tak pinnacle:
pro velky uspech Vaku 0.3 u @ 2.7
Kostanic 0.15 u @ 2.92
Kim 0.05 u @ 4.6
Delic 0.1 u @ 2.78 /greek 2.8 sem se prehlidl/
Tipsarevuc 0.1 u @ 3.43 5dimes
kanepi jsem nestihl, tak tohle me bavi, sazet na neco, co nevim co je, ale vedet,ze tipy jsou ok![]()
Gambling feels like endless ejaculation
No jestli jsou ok to dopředu nikdo neví,na poslední chvíli jsem vyškrtnul Grosjeana kterej by šel už ted pěkně jistit no uvidíme.Večer jedu popít tak jistit nemůžu![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
v tom pripade to je zly, pac kurz je dneska jen 759, to nebude ani na to pivo![]()
co myslis tim "jedu"... abys taky prijel zpet!
No já neřídímTakže se snad vrátím jedem na koncert nějaký skupiny po 20 letech nebo co,spíš tam jedu pokecat s kámošem.No kdyby to sedlo všechno tak by stačilo.
Jinak Vakulenko už se probrala z komatu,potřebuje na začátku vždycky trefit pár diváků rozhodčího než to zaměří a jede
![]()
fakt skoda.. ta statistika promenenejch a nepromenenejch break points u Vakul
Njn.je to na ní má na to,pokud to unese může vyhrát.Uvidíme![]()
me to laicky podle statistik taky tak pripada, k brejku v prvnim setu mela asi 10x kousek, tak snad to dotlaci do dalsi sady
ta vakulenko si s tim tedy hraje, kostanic vypada velice hezky!!!
frantisku diky moc, uz ted mam 0.6 units plus, v minusu z toho byt nemuzu, jdu na kulecnik, gl vsem
Není za co sem se vrátil neslyším na pravý ucho ale jinak dobrý.Sakra Falla mám to tu napsaný před sebou špatná volba a ne janko.zas jedna chyba bude to je jasný jako vždy![]()
ja se zas motam, mel sem trochu vic absintu, nejak ten zbytek tenisu byl odlozenej nebo se mi to jen zda ci co..
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |