Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 31

Téma: Kvíz :-)

Kvíz :-)

Včera jeden z nejlepších dnů tenisu co si vzpomínám,sola i kombík v pohodě a ještě jsem to naplácal všechno do akovky za 5 babek.Takže otázka kdo to posere? Tradičně jeden zápas už se mi to stalo alespon 5 krát za poslední rok

3/22/2007 10:02 AM Parlay 5.00 58,621.36 Other Sports - 115 Christophe Rochus +425 5.250 for Game
    Other Sports - 117 Sergio Roitman +355 4.550 for Game
    Other Sports - 123 Kevin Kim +170 2.700 for Game
    Other Sports - 129 Amer Delic +175 2.750 for Game
    Other Sports - 207 Emilie Loit +244 3.440 for Game
    Other Sports - 222 Iveta Benesova +152 2.520 for Game
    Other Sports - 228 Anastasia Rodionova +210 3.100 for Game
    Other Sports - 229 Julia Vakulenko +146 2.460 for Game

A Rochus
    B Roitman
    C Vakulenko

Osobně by mě stačila vakulenko k pěkný výhře v dalším kombi ale tohle by bodlo tak můžete tipovat
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

ten

chrochus silenstvi asi cece....vymenit za jinej dneska

vakulenko je tutovka na posrani
    ma nejnizsi kurz
    potrebujes to nejvic
    jdu si ji zahrat za 2.62 pin
    Gambling feels like endless ejaculation

Rochus a Vakulenko vidím optimisticky tipuju Roitmana kterýho jsem puvodně nechtěl dát

Poté co jsem viděl Santora v Dubaji v IW nic něco mu je a styl hry je hodně podobnej a Rochus to na něj celkem umí.Tomu věřím že to pujde jistit,Vakulenko má tak 45% a Roitman tak 35 no jsem zvědal
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ten kombinátor je moc hezkej!

Myslím, že nejvíc šancí má J. Vakullenko. Je rozehraná z kvaldy, soupeřku už jednou porazila. Viděl bych to v procentech 60 ku 40 pro Daniilidou.

Ch.Rochus i Roitman zápasy projedou.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Všichni věří santorovi,dle mě klasická past na dvackaře no za chvíli uvidíme jak se to vyvine,jak říkám Roitman tam bejt neměl

Frantisku, já Santora za ten kurz a navíc v 1.kole nehraju. Jen jsem přihodil odpověď do Tvého kvízu.

Kombinátor půjde určitě jistit. Jen je blbý, že Vakulenko a Ch.Rochus začínají ve stejnou dobu. Budeš si to muset víc pohlídat a udělat dopředu plán, jak postupovat.

Kohlschreiber letos hraje dobře, tam to bude hodně těžký...

Hodně štěstí.

Jasně díky,já jen že mám rochuse i lehce solo protože mě přijde že by mohl vyhrát,jinak dnes se mě nejvíc líbí yakimová 3,35 podle mě 50/50 a pak spoustu špatnejch kurzů do kombi Melzer,Lopez,Potro,Boleli,jidkova,monaco,Johansson

Hele

Jakima je az zejtra ne cece...nevim....

A na Pajnekl napis, ze chces chrochuse vymenit za dvojku nadala v kurzu 25. rojtman dvojka jasna

yakimova je dneska http://www.sonyericssonopen.com/schedule/ no rochus začal skvěle

jo vim

uz jsem taky koukal.....Sugy je jak Safin....dokaze porazit Fedexa a rupnout s Ulihrachem na Wimbledonu....cili muze bi?.

a už to začíná v minulem společném zápase měli rochus i santoro oba přes 20 brejkbolu udržet servis je velkej problém santoro hračička si hraje,doufám že prdne první set abych to mohl pojistit

vakulenko hnedle brejkla?? nebo zas livko lze?
    Gambling feels like endless ejaculation

Rochus set pojištěno,vakulenko taky jenže jsem toálně v prdeli protože kdyby tihle dva vyhráli tak na betfair nemám ani libru abych pojistil Roitmana na poslední zápas na 1,2 mega nechce někdo kooperovat?

PANOVE

VSICHNI VARIT JEDNICKU NA KOHLSCHRAJBRA, PAK SE TO POJISTI V KURZU 10 NA ROJTMANA....FRANTISEK STAHNE KOHLSCHREJBRA TAK NA 1.11

Podobná témata

1. Unibet Kvíz
    By karas45 in forum Unibet
    Odpovědí: 35
    Poslední příspěvek: 01.04.2011, 14:27

Pravidla přispívání