Zdravím Vás, když zadám v Googlu pojem "money management", vyjede mi spousta odkazů, které tuto problematiku řeší, avšak vždy velice stručně a na případu flipcoin (pro sázkaře sázení na asijské handicapy v kursovém rozpětí cca 1,90 - 2,10). Doporučuje se obvykle vsázet 2-4 % bankrollu dle výše value. Já však řeším problém, kolik maximálně vsadit, když najdu velké value v kursu například 1,05 - 1,10 ? Taková situace sice nastane pouze několikrát do roka, protože bookmakeři obvykle moc velký edge na nízkých kursech nenabízejí, ale jak tyto situace efektivně zužitkovat ? Když na zápas s kursem 1,10 kde odhadnu odpovídající kurs na 1,07 vsadím 4 % bankrollu, nikam se nepohnu, když vsadím 30 % bankrollu, riskuju, že si sice s malou pravděpodobností pořádně natluču. Co se s tímhle dá dělat ? Vsázím již dlouho, dokonce ziskově, takže si EV+ jsem jistý. Co se však s tímto dá dělat ? Když vidím value obrovské, obvykle to řeším sázkami 6 % banku pro kursové rozpětí 1,10 - 1,19 a nějakých 8-10 % pro kursové rozpětí 1,01 - 1,09. Jak jsem psal, takových příležitostí nacházím jen několik za rok a nerad bych je nechal plavat. Ale jak se tato taktika zamlouvá Vám ? Nic lepšího jsem doposud nevymyslel a tak bych byl velmi rád, kdybyste mi sdělili i své názory. Jinak si jsem vědom, že tato otázka je velmi nestandartní a většina z Vás jí nikdy neřešila, protože vsází převážně ty asijské handicapy. Díky

Odpověď s citací