Jj, taky bych to tak dneska videl, ale kurzy sou na hovno. Dam si akorad jihlavu -1,5 za 2,20
Jj, taky bych to tak dneska videl, ale kurzy sou na hovno. Dam si akorad jihlavu -1,5 za 2,20
Fandit srdcem, sázet rozumem
Tak dneska špartný.Ten Písek, to jsem řikal, že by to nemuselo vyjít (ale prostě nějak jsem si to nemohl odpustit a nevsadit to), ovšem ta Třebíč mne obrovsky zklamala.
Jen takovy maly postreh k zostaveni jednotlivych kol na uvod ligy - vetsina tymu dostava po sobe trio Usti/Olomouc/Boleslav. To pak lehce vznikaji proherni/vitezne serie. Otazka je co to udela s psychikou tymu a co se stane kdyz pak dostanou lehsiho/tezsiho soupere ? U ruznych tymu to asi bude jine ale je to taky nejaky faktor, ktery by mel alespon nejak ovplyvnit vyvoj pristiho zapasu.
frick - njn, si to nemel moc davat, ty kurzy byli fakt spatny...
Jinak dneska bych se nebal zkusit liomerice proti olomoucu. Esli bude hrat Olomouc tak jak v pondeli proti mostu, tak bych se ani nedivil kdyby prohrali, to byl spatny zapas i kdyz vyhrali 2:0. Ja to, ale davat nemuzu, proti more nesazim a doufam, ze bude vitezna serie jak rika wade...![]()
Tos mora 5:3 esli hrali zase spatne, tak se ani neni cemu divit... Btw od kdy hraje Saša Treile za litomerice?
Ty vole vcil se divam, ze sumperk porazil usti... v sobotu jedu na vyjezd do sumperka, tak doufam, ze od nich nedostanem naky moc klepec![]()
Tak Šumperk je doma skutečně k nezastavení. 5-0-1-0 je velmi dobrý a ještě i venku začal vyhrávat.
Já dneska hrál Bolku v hcp a Hradec bez remízy. Vzhledem k výsledkum spokojenost...
Co je pro mne šok, jen ten HavlBrod. Kurz na jedničku byl 1,30....
Cus, davate nekdo dneska neco v zapase sumperk - olomouc? Neco bych tam vsadil kdyz tam jedu, ale nevim co...
Dneska mě tam láká jedině počet gólůa budu doufat že se nestano to co 15.10.
Teho 15.10. mas na mysli co?
Tak dneska Hradec DNB (chytnul se a Jihlava neni venku nic moc) a Šumperk (taky DNB) - Šerife sorry, ale ten Šumperk je zkrátka válec. Když jste prohráli v Litoměřicích, proč ne i v Šumperku...
Hm, tak ten Šumperk mi teď nějak nejde.Vyhrává venku, prohrává doma...
Aspoň ten Königratz....![]()
Mora kurva!!!! no nic du spat, je mne blbe jka svina, ale parandi hokej dneska v sumperku![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |