no tenhle zápas byl dlouho v arbitráži sportingbet to stahnul máš nějaký info k tomu? Jen kurzovej pohyb je takový pochybný![]()
Radomiak - Cracovia 1 nyni uz jen ve fortune 2,57 ako3
BF 3,05 (včera snad 4,5) ... tak nevim...
vsechno je jinak...
no tenhle zápas byl dlouho v arbitráži sportingbet to stahnul máš nějaký info k tomu? Jen kurzovej pohyb je takový pochybný![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
no to sou veci tak na zabloknuti uctu v netce![]()
ale koukam ze zde mame noveho aktivniho clena, jsem si nevsiml:
vitej na sazkarovi PseJorku!
Gambling feels like endless ejaculation
Taky jsem něco zainvestoval do Radomu![]()
http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia ... l,882578,6
sledování props tě naučí lépe číst hru
bramkarzy dopadł wirus, przez który nie mog? uczestniczyć w normalnych zajęciachbrambory napadl virus, procez se nemohou ucastnit normalni zajici![]()
Kdybs byl z východu jako já Orbi, tak Ti to neděla problemy.... U nas se dokonce Polsky i mluvi mezi babi a mamkou... Des bes![]()
Všichni se tam sejdem...
koukám , že je snad stáhnuté odevšad...
Všichni se tam sejdem...
kua 13´ 1:0 tak snad to vyjde ...
vsechno je jinak...
A ještě něco FORTUNO [replacer_img] TIPSPORTE [replacer_img] CHANCE [replacer_img] pokud se vám nějaký zápas nelíbí tak ho stáhněte a nedělejte z lidí blbce při povolení těch vašich směšných výšek vkladu na zapas![]()
![]()
![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
1:3 uleham do houstin ...
vsechno je jinak...
tak tady jsem měl teda z prd.kliku včera v noci jsem hrál arb tenhle zápas ale bohuže stačil vsadit jen 2 a pak mě to sportingbet stahnul a dnes už jsem to nechal bejt no nechal prošvihnul jsem začátek takže jsem s tím už nic neudělal a ono to vyšlo,sice za drobný ale potěší někdy je lempláckost výhoda![]()
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
jestli mohu poradit, tak vzdycky hrej prvni to co ma hodnotu, ale kdo to ma vedet ze... no kdyz o tom se vi prd, tak uni pravidlo je, ze horsi sazkovka = hodnotny kurz
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |