boha frantisku vsechno co mam opsany zatim vypada uzasne![]()
Tak sem pánové tak nasranej jako dlouho ne,kvuli nefungujímu livku jsem vyházel naprosto zbytecný peníze a naopak kdyz jsem se pokousel jistit proti kombíku tak jsem to prosvihnul. Dneska koncím asi na nule jak to vypada,drzím palce at vám alespon neco vyjde,jak to nevidím v tv nemá to smysl.Zítra zacíná eurosport tak bude líp.Jdu na pivo![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
boha frantisku vsechno co mam opsany zatim vypada uzasne![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Hmm no jsem zpet a zadnej zarak to neni,ztezejni pro me byla lucie na velkou vyhru a bjorkman takze dnes +180 kcjeste zkusim neco z toho zbytku za drobny kurzy spatne byly ale chybelo trochu stesti,kohlschrejber,bjorkman,safarova vsechno tesne ve tretim no skoda snad priste
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
no vida... po 3 prohrach se mi podelalo livko a nahle!
simon a hernych srovnali prohry
ale jinak favoriti dneska celkove moc neuspeli Berdych,Safin o tom jsem i uvazoval ted se potaci Federer chtelo by to videt jinak Canas je jeden z tech co na to ma aby ho porazili pekne nebezpecnej hrac no uvidime,velky problemy Gonzalez Nalba celkove se ocekavani naplnilo ale nic z toho bohuzel,doufam ze si orbi moc nezahucel,jinak azarenka a horna jasnej omyl rozumoveho uvazovani intuice byla proti ale to uz je jedno
ja jsem z tvyho tenisu taky v plusu, sice malicko, ale co na tom!!
pekny!
horsi jsou ti idioti z Clevelandu, ze nechali hrat Indianu, proc me dnes kazda prohra tak vytoci?
nevim asi skvrny na slunci,dal jsem si 4 pivka ted zkusil za drobny proti Federerovi a uzivam si konec dne a pohoda![]()
a canas breik ze by jeste nakonec vyhra![]()
![]()
![]()
tak bylo by to pekny,
neni nic lepsiho nez mit bohaty sazkovky![]()
co je to za cloveka ten "Canas"?
mrknete na tohle http://shop.satplus.cz/shop/scripts/_de ... &v1=0&v2=0Původně odeslal stavkove.unas.cz
http://www.internetove-obchody.com/sate ... -dp-38433/
http://www.eltasat.cz/zbozi/144-satelit ... ystar2-usb
http://www.dvbshop.cz/?w=produkt&id=86
kamos ma myslim tu posledni a chyta na ni asi 1500 programu. Velka vetsina jich je zakodovanych, ale na netu se da najit program, ktery jich asi 80% odkoduje. Taky nad tim zacinam premyslet.
to je jeden argentinec kterej mel stop za doping no a loni se vratil a prohlasuje ze si tak vazi toho ze muze hrat ze do konce sve kariery nevypusti jedinej micek.Je dole na zebricku ale patri do top 10 umi na vsech povrsich a je velice psychicky odolnej,dobra fyzicka a minimum chyb stridani rytmu hry velice nebezpecnej hrac
Taxane o tom uz tady par tydnu debatujeme mam ji taky a Milos taky a Orbi se na to taky vyptaval
Omluva. mam pomalejsi reakce.Původně odeslal Frantisek
![]()
Nemyslel jsem to spatne navic jsem spechal z odpovedi abych si vychutnal jak Roger dostane na prdel to ma za ty keci v posledni dobe![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |