slusna prace, 1. set Falla v tajbrejku a v 2. setu vede 3-0
Falla 3,6 bwin ale uz to pada dolu vsude,nechapu ten kurz Falla rozehranej z kvaldy oba hraci zhruba stejnej potencial Falla lepsi v mezihre,Becker o fous jistejsi servis ikdyz mu ted prvni serv moc nechodi a ze druheho ma problemy.Podle me netipovatelna loterie.Pro prilisne optimisty upozornuju ze jsem vcera a predevcirem chytil 4 kurzy pres 3 ktery jsem sem samozrejme nepsaltakze je pravdepodne ze tohle shori ale nemusí
![]()
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
slusna prace, 1. set Falla v tajbrejku a v 2. setu vede 3-0
Krasna prace, Franto. Gratulace a dik za opet skvely tip![]()
![]()
![]()
![]()
Falla 7:6 6:3![]()
no stejn? asi nikdo nehrál,dnesek zacal dobre
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Sorry, ze je to tam 2x. To ta diakritika![]()
Nejde mi to smazat, tak at to kdyztak Orbi smaz. Dik
Diky tak prece nekdo![]()
No jasne. Kdyz mi parkrat utekl tvuj tip, tak sem na sebe byl nas...![]()
diky Frantisku![]()
nieco kaplo![]()
?koda že to nedávali v TV. Celkem jsem se na ten zápas t?šil. Místo toho tam je Henman-Henrych![]()
Njn já nechytám ani to ikdyž Tim s Hernychem asi nic moc pokoukání,už aby to spustil ESP nevím co to zas vymejšlejí že to nedávají od prvního kola![]()
Jinak pro dnesek uz jsem bez napadu samy vycurany zapasy me to prijde jediny nad cim vaham je Rolle jdu to jeste prozkoumat
Tak zkus naladit 10°E 11101,V,13329Původně odeslal Frantisek
Tuším, že jsi psal, že máš SS2, tak by jsi to m?l chytit v pohod?.
ESP myslíš eurosport?
Jasn? jenze v soucasny dobe mimo provoz motor,takze chytam jen hotbird a astru,diky![]()
koukam ze sem zas neco prospal![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Tak jsem nakonec zkusil i tenhle tip o kterem se Frantisek jen tak zminil a samozrejme taky vysel. Jeste jednou-perfektni pracePůvodně odeslal Frantisek
![]()
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |