DAL by mohl bejt hcp tak 93-95, to vypada na under..
DAL by mohl bejt hcp tak 93-95, to vypada na under..
I want to know God's thoughts... the rest are details.
Dirk zřejmě 8 doskoků,kdyby se ještě neflákal asi 7 minut na lavičce tak jsme to mohli mít z krku do pulky a byl klidJinak orbi díky za tip moc hezký snad ten kousek už dorazí.Jdu spát GL všem
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Dallas Minessota under? Ako to vidite?
Tak dnes najvacsia stavka na
NBA Basketball
Dallas Mavericks/Minnesota Timberwolves 27-February-2007 5:05 PM PST
Total Points UNDER 96 for 2nd Half 1.800
ale prepasol som under 97 za taky kurz ale snad nebude vadit!
Pho vs Ind prepadak dna![]()
1. stvrtina hrozne slaba a v poslednej Indiana odisla![]()
Dal jsem under 95 v tom zápase to snad ani padnout nemůže pokud se někdo nezblázní,dalas celkem zodpovědně brání udržujou v klidu náskok kam by se hnali.Tak ještě spát nejdu no dobře![]()
akorát mě přijde že tu lajnu musel vypsat idiot čistě teoreticky po průběhu první půle
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ano dal/ind under urcite.. hraju pul jednotky na 3/4 U 47,
minnesota mi pokazila ten props ale STAL SE ZAZRAK, preposlu sem co se stalo...
Gambling feels like endless ejaculation
frantisku ver nebo ne ty lajny jsou determinovany pred zapasem, proto je v tech polocasech ZLATO!
ten under ma silenou hodnotu, muzem prohrat, ale je to malo pravdepodobny
prihodil jsem jeste 0.22 na U 95.5 1.91 na dalas
3 body za 42 sekund potrebujem v Clevelande alebo aspon 2 na push
pomeeee CLE
jinak koukam PHO, dobry... tohle oni delaji no, nevim proc, ale 4/4 jim jdou branit skvele
CLE smaril asi trojku a je to domaPůvodně odeslal stavkove.unas.cz
![]()
Vždyt píšu že jsem na basket absolutní blb,tak v tom případě si zřejmě Pin zahrává s ohněm,proč dělají takovou hloupost? No každopádně je třeba využívat každý slabiny a tohle by mě nenapadlo že tam nemaj nějakýho človíčka kterej změní takovejhle blud podle vývoje zápasu.frantisku ver nebo ne ty lajny jsou determinovany pred zapasem, proto je v tech polocasech ZLATO!
ten under ma silenou hodnotu, muzem prohrat, ale je to malo pravdepodobny
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |