Jasně bylo to druhý kolo,ale jen jsem chtěl trochu bulvárním způsobem napsat co si o tom myslím a že Kim hraje červenou antuku poslední dobou naplno asi jen v Paříži.

mohl jsem samozřejmě napsat:

Guzman je rozehranej z kvaldy antukář kterej má určitě motivaci a Kim jehož motivace je pochybná kvůli předchozím výsledkum z červené antuky bráno zpětně

Roland Garos
kvalda +2 kolo kde hrál velmi slušně s Nadalem určitě měl motivaci

zagreb 1 kolo 1:6 4:6 Crivoi

praha 2 kolo 2:6 3:6 Roitman (zápas bez větší snahy vyhrát)

bogota 3 kolo skreč (předtím soupeří Patriarca.Junguiera) to asi nešlo prohrát

pak je 8 krát po sobě prohra v prvních kolech

atd

že koukal na navrátilku není samozřejmě nic divného ale jinýho tenistu co měl v jedný ruce cigáro v druhé pivo jsem tam neviděl.

Jinak zábavná historka z tohodle zápasu,seděl jsem tam z jedné strany nějaký majetný podnikatel s dcerkou a s druhé nějaký další pán.Oba byli velice nervozní z průběhu zápasu občas vyskakovali ze židle a velice silně tleskali a skandovali jako celej kotel Martina a nevím co ještě všechno.výsledek zápasu byl teměř jasnej od prvních míčků díky zoufalosti strýcové takže mě to velice nudilo a asi jsem i tak vypadal.oba pánové podivnými pohledy dávali najevo nespokojenost že neskanduji tudíž asi nejsem čech jak znělo kotlem.Poté co podnikatel začal vysvětlovat zasvěceně své tak 8 leté dceři že jsem určitě sázkař a že mě jde jen o peníze proto že nefandím Martině,jsem musel odejít protože mě ten druhej neurotik pořád polejval pivem jak tam bláznil.Když jsem odjížděl z parkoviště tak jsem viděl pana podnikatele jak nasedá do fára odhadem tak za 3 mega,jsem si říkal hlavně že má to socialní a národní cítění a nejde mu jen o peníze