Njn zatim jo, ale to nemusi trvat vecne... Ale na tech ML je patrne silena value, to snad kdyby clovek sazel vsechny tak nemuze byt v minusu nebo co...)
Njn zatim jo, ale to nemusi trvat vecne... Ale na tech ML je patrne silena value, to snad kdyby clovek sazel vsechny tak nemuze byt v minusu nebo co...)
I want to know God's thoughts... the rest are details.
To tam mas, bod za 19 sec by mohli dat...Původně odeslal Orbital
presne tak, LAL i UTA maji utocnou silu a konecne se sazka na ctvrtinu vyplatila, celej polocas by prohral patrne, FT v zaveru i to ze oba teamy umi strilet za 3 udelalo svoje
konecne se veci deji tak jak maji, snad 30 bodu za 9 minut a 28 v zacverecnych 3...
Gambling feels like endless ejaculation
jj jsem na to koukal kdyz byly asi 4 minuty do konce a to vypadalo blede... no tak nice work!![]()
Dneska to balim, du spat. GL pokud sis dal neco na Portland![]()
koukam ze kenny trefil doublik a co se totals tyce tak dokonce proti posunu jestli se pamatuju a vlastne i spread sel na 13.5Původně odeslal Unlimited
lidi mam opravdu radost ze tahle sekce se jmenuje SHARP opravnene
njn, podařilo se, dík![]()
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy
Pozeram ze aj Denver -2 ML mi vysiel, takze full house a seria 10 uspesnych tipov v rade dufam, ze dnes bude pokracovat!![]()
![]()
Jednou se to zlomi a zase bude cerna serie v rade, takze doporucuju nezvysovat prilis sazkyJa jsem ted v poslednich dnech taky vyrazne v plusu, takze cekam kdy se to zacne obracet...
a to som mal v plane ist dnes all inPůvodně odeslal LadyMaster
![]()
ok tak radsej sa krotim![]()
neposlouchej ho, dneska vydelame miliony!!
ale nejdriv se musim prospat
All in... to mi pripomina posledni bondovku) obcas je all in = all lost
Kurna co to tu rikam, to vypada jako kdybych bych se bal. Jasne ze dem sazet, zadny prizdisrani, miliony cekaji!!![]()
Nevidel som poslednu Bondovku nie je tusim este na DVDPůvodně odeslal LadyMaster
![]()
A ja hravam poker, tak som to pokerovskym slangom povedal![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |