ja bych to miami strasne pral uz jen kvuli tomu podelanymu CLEvelandu, to bylo priserny co ti magori udelali... meli by to dat..
ja bych to miami strasne pral uz jen kvuli tomu podelanymu CLEvelandu, to bylo priserny co ti magori udelali... meli by to dat..
Gambling feels like endless ejaculation
Miami na Galaxii neni. Dávali tam Detroit. Kde na to koukáš, Franto? Já koukám na Miami přes TVU v kompu. No já doufám, že to dá CLE, když už na něj mám vsazeno![]()
prosim hned mi rekni jak naladit to na TVUcku!!!
jinak ted jdeme proti sobe, potrebuju aby ted MIAMI nasazelo 26 a vic bodu, under vysel s prehledem
Na satelitu C+deporte 2 ale nasazení těch týmů mě přijde jako když jsou na treninku,když to srovnám s adriatickou ligou kterou občas pro zábavu sleduju tak je to strašná nuda
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Hele já když pustim TVU tak v nabídce akorát vyberu televizi, kterou chci. Seznam zápasů a televizi ne kterejch jdou je tady http://www.myp2p.eu/NBA.htm Miami davaj na Viper TV.Původně odeslal Orbital
orbi:tady si to pročti nainstaluj soft a jedeš http://onlinesport.cz/sport-live/
jinak miami konečně začali běhat a hned je to vidět![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Původně odeslal peeteer
![]()
Tak Cleveland Idiots si dnes nezaslouzej vyhrat ani omylem. A traged největší je pro mě Larry Hughes. Dycky když něco takovýho napíšu o nějakým hráčoj, tak pak má nejlepších pět minut sezony, tak uvidíme![]()
me je to fuk, hlavne at da miami 43.5 v druhy pulce
jede mi to v tvucku sekany z odkazu od peetera, z toho tvyho frantisku ani prd![]()
bze muj, budu potrebovat nekonecny mnozstvi faulu esli ten shaq trefo 0/4
hmm orbi nevím jak to děláš,ale asi tě shaq moc nemá rád a capono tě podržel![]()
Alespoň že někdo na tomhle shit zápase něco udělal. Už sem myslel, že Ti poserou i ten over. Dneska Cleveland obrovský zklamaní z předvedený hry. No nic. Jdu spát. GL ve zbytku
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |