kdepak obrana v tomhle zapasePůvodně odeslal Orbital
proc ja ty nejlepsi sazky nikdy nevsadim? prvni pulka byla tak tech 58a to za lville jeste nenastoupil excelentni strelec trojek Palacios, nevim jestli je zranenej ci co, info o tom nemam
GS/LAL
k zamysleni... lajna jde lehce dolu, statistika tomu napovida... LAL neni ve svy kuzi a GS taky ne, sice se snazi hrat tu svoji rychlou hru, ale je tam moc ztrat micu a mizerna strelba, navic GS patrne vybouchne v lowoutu
ale od toho underu me dorazuje, ze tyhle dva teamy si proste sedi v tom, ze neprdpokladam, ze by se nejak obezovaly co se tyce ofenzivy /GS to jednoduse neumi a tezko si LAL doma predstavovat hrat defenzivu/
tak to jen tak k zamysleni pac me nic jinyho nenapada
NCAA in progress:
LOUISVILLE/CONN
Lvile je podle me dost dobre hrajici team dopredu, Conn defezivni, lajna naposled byla 126, tzn na duhou pulku tak 66 bude
pred zapasem hrozili Lville ze budou pokracovat v defenzive tak jsem se tedy overu zalekl a ted bude zajimavy sledovat zapas.. jak se blizi March madness, tak jsou vsechny zapasy strasne dulezity ne jako v NBA a pokud bude polocas vyrovnany alespon trochu, tak ten over doporucuju a dost mozna i sazku na Louisville, v zapase je dost strel Lville je aktivnejsi a vitezstvi i vic potrebuje. Jen aby se nedostali prilis dopredu, pak by se opravdu mohli pokouset branit.
Gambling feels like endless ejaculation
kdepak obrana v tomhle zapasePůvodně odeslal Orbital
proc ja ty nejlepsi sazky nikdy nevsadim? prvni pulka byla tak tech 58a to za lville jeste nenastoupil excelentni strelec trojek Palacios, nevim jestli je zranenej ci co, info o tom nemam
bohuzel rozdil je moc velikej na over![]()
Zdravím lidičky z celého fora![]()
Co dnes Miami bez Dwyana1,68 na Cavaliers by mělo projít ne
![]()
Jo a co ten pokles na Magic, má to nějaké opodstatnění ?
sledování props tě naučí lépe číst hru
ovsem dostal jsem tesne pred zapasem tip na CHI/DET over, mam pul jednotky na polocase celou na FT tak se uvidi... zacali drsne
Sacramento/Indiana -5 -110
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy
ja myslim ze ten pokles je spravnej... miami i cleveland jsou dost spatny dopredu s tim co ted hraje a hrajou jestli v tom je neco vic to ted nevim, sleduju NCAA i NBA, mam nakonec louisville +2.5 na druhou puli
a je to tu VITEZSTVI LOU o pul bodu!!! nesmyslna dvojka v zaveru!!!i ten over by vysel pekne
jinak sazim system bet CHI 4.0 ML na druhou pulku
Gratulace k LOU a co se týká CHI, tak sem rád, že nejdeme proti sobě. Mám taky ML, ale celý zápas. Vsadil sem to live v průběhu první čtvrtky, když CHI o dva body prohrávalo. Tak snad uválčej ML druhou půlku a tím i obě naše sázky.Původně odeslal Orbital
![]()
no to je nadhera, sice prave zvazuju takovy maly jisteni DET -8 na druhou pulku 2.25... ale necham to tedy byt.
Mam tez radost z tech totals, pulka vysla v pohode a na FT 183.5 to snad taky vypada...
CHI si vzalo dovolenou, tak tohle bude este zajimavy.
To mi povídej. Po výborným vstupu do 3Q kdy vedli 8:2 nebo kolik a potom se deje tohle.Původně odeslal Orbital
![]()
snad 10-2, ale pozor wallace je out, mas slusnou sanci,
dal jsem si DUKE +0.5 na druhou puli LOL, zas je budu nesnaset jeste vic.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |