TOR/CHA U 200 0.25 units
TOR/CHA U 200 0.25 units
Gambling feels like endless ejaculation
Zdravím všechny na tomto fóru.
A hned jsem dám jeden tip Denver/Dallas -11 +111, dávám tomu 70% úšpěšnost.
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy
Aj to okomentuj preco si myslis kedze si novy este ti nemozno velmi veritPůvodně odeslal Unlimited
![]()
![]()
Inak VITAJ na fore !Původně odeslal Unlimited
Díky za přivítání, a k tomu zápasu, procházel jsem statistiky a usuzuji, že jejich bodový rozdíl by mohl být větší.![]()
Samozřejmě je to jen můj tip.
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy
Tez te tady vitam unlimited!
Statisticky mi to vychazi kolem te magicke desitky /+ pamatujem jeste na vyrok pana trenera v NY ze nechtel vyhravat o mene nez 10 bodu a pote byl pan Carmelo a ostatni vylouceni na x tejdnu/, ale je pravda ze Denver je ted hroznej!
kouknete na GS/LAC, polocasovy totals bude lehce nad 100... maji mizernou strelbu, ale tempo je pekelny, presne na to jsem cekal pred zapasem, ten O 108 na 1ni pulku co tam trunil byl nehratelnej, ale diky tomu bude moc pekna druha pulka, pokud vydrzi zapas vyrovnanej....
GS/LAC
nadherny kurzy... O 51 na 3/4 0.55 units
O 103 0.55 units na druhou pulku
GS ML 2.96 0.5 units
NCAA Basketball
Florida/LSU 24-February-2007 1:00 PM PST
Total Points UNDER 69 for 2nd Half -104
0.3 units
LOL toto uz neni mozne!Původně odeslal Orbital
41 bodu za 8 minut a 8 bodu za posledni 4, kdyz jsou v bonusu
Sakra, třetí čtvrtka o dva. Snad to v poslední doženou. Mohli by, když je to tak vyrovnané.Původně odeslal Orbital
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
v to nedoufej.. mam na to vsazeno.. a GS projede ML o bod, posedni dobou co prohraju tak vzdy o bod az 2, parada na psychikuPůvodně odeslal Hombre
Já nedoufám, jen konstatuju. Na čtvrtku jsem neměl, páč ani nevím, kde se to sází( asi na pin., ale už tam nebyla) a na půlku mám jen pár drobných. Tak to by zase mohlo mluvit ve prospěch té sázky. Já poslední dobou vyhrávám jen drobný a když zariskuju víc, tak prohraju. ( Mimo dneška, Južný mně udělal radost. I když byl už na lopatě. Ale to je tím, že mám dnes narozeniny
.)
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |