Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 16 až 30 z 33

Téma: Loit-Vinci

dalsi break se zda!
    frantisku muzes ted nejak okomentovat proc je to 50-50 a proc tak ztracej servis, jestli neobtezuju?
    Gambling feels like endless ejaculation

livescore obsluhujou levicovi partyzani, ale zda se ze jeden set by byl OK!

Vinci je obrovskej talent za mlada bejvalá juniorská jednička,antuka je její nej povrch je strašně šikovná a když ji to jde tak dokáže hrát rovnocenně i s s těma nejlepšíma hráčkama.Problém je že není nějak moc spolehlivá spoustu turnaju vystřílí mezi diváky a byla dost často zraněná proto je na žebříčku kde je.Loit je taky celkem dobrá antukářka ale razancí a talentem je o fous horší.Vinci porazila v minulém kole Cornet což je obrovskej talent tím mě přesvědčila že chce hrát a hraje dobře.Vzájemný jsou vyrovnaný a je to netipovatelněj zápas proto jsem psal 50/50 za ten kurz by se mělo hrát
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

Jankovic breik,Mauresmo se tlačí na sít a zakončovat,ve vyměnách bude propadat a nemá na to myslím ani fyzicky po te serii zápasů.Za 20 min musím odjet,bude pařba tak to dotlač já budu sledovat přes mobil
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

ok, tak ja si taky objednam pizzu
    hezky vikend tobe i vsem

Vinci konecne brejkla!
    2-0 mam malickou sazku i na to, nebylo by to spatny.

jankovic hraje špatně,mám pocit že jak je mauresmo unavená tak nemá sílu na to bejt nervozní a je to paradoxně pro její dobro no uvidíme

dík tobě taky hezkej víkend,mám akovku jankovic+vinci ale to je zákon že to nevyjde

Citace Původně odeslal Orbital
    livescore obsluhujou levicovi partyzani, ale zda se ze jeden set by byl OK!
    koukam ze v bogote nemaji live score ale life score, asi jim tam jde casto o zivot

PARADA, Srbka to skrecla, tzn. pinnacle sazky se vraceji ten ohromnej posun pred zapasem bych si tipl, ze tentokrat mel fundamentalni pricinu

v bogote je pekne http://www.wunderground.com/global/stations/80222.html
    takze se bud seklo livko, nebo je tam taky skrec

no podelany livko, to jsou zas dny

Chlapi nevim jak Vám, ale mě to psalo, že Vinci prohrála. Kouknu na účet a prachy připsaný. Výsledek se změnil a jako vítězka je Vinci. To sou mi věci. Sázkovka mi psala původně opačnej výsledek a www.livescore.com taky. No paráda. Takový překvápko potěší dvojnásob. Díky za tip Franto. Výborná práce jako vždy. Výborná práce by to samozřejmě byla i kdyby byl ten výsledek opačnej.

No nediv se, když v Bogotě je koks skoro zadara. Všichni sjížděj lajny, a sázkové lajny či livka jsou jim u prd.... Je to horší jak ta Indie nedávno.
    Please be advised that we welcome your business, however you are not
    eligible for the 11% reload bonus at this time.

Citace Původně odeslal Hombre
    No nediv se, když v Bogotě je koks skoro zadara. Všichni sjížděj lajny, a sázkové lajny či livka jsou jim u prd.... Je to horší jak ta Indie nedávno.

HOLY SHIT Tak ja jdu nasranej si lehnout jo. Ted vstanu, co ze dela NBA a vidim, ze pinnacle nejak preskocil jistou magickou hranici. Rikam si... v patek ze by se hrala NBA rano...? Pac na nic jinyho pending wagers nemam. Tak to jsem zase prosvihl jeste polocas...

A ono kurnik, tam ty lajny maj fakt asi dobry. Dokonce tak dobry, ze je vyvazej az na pinnacle/Curacao, kde tu sazku puvodne meli zadanou jako prohru.

OMG OMG. Pojdte ke me 0.8 jednotky!

Tak jdem na to, dneska vydelame milion.

Podobná témata

1. Loit - Dulko
    By stavkove.unas.cz in forum Tenis / Tennis
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 01.03.2007, 18:30

Pravidla přispívání