boha jeho slovenka bláznivá tohle mě dělat po ránu,nepojistil jsem a možná mě to bude mrzet,druhá šance a nechala to ležet to není dobrý
boha jeho slovenka bláznivá tohle mě dělat po ránu,nepojistil jsem a možná mě to bude mrzet,druhá šance a nechala to ležet to není dobrý
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
zda se ale ze bojuje furt na 100%
Gambling feels like endless ejaculation
na eurosporte ide hantuchova!
Daniela to je masochistka![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
premejslim ze si otevru to pivo co mi tu zustalo od silvestra, silny kafe!Původně odeslal Frantisek
![]()
![]()
Má na ni v pohodě ale ted vyházela same ue při servu Mauresmo,je to prostě loterie co se jí v te hlavě urodí
Jdu zvracet takhle to vyhodit![]()
![]()
![]()
tak konec srandy... tohle me nasralo pekne
ale opet vyborne Frantisku![]()
vic toho delat nemuzem, nez sazet takhle
tak sem si teď otevřel "naše" fórum a takováhle tragedie. Cítím s Váma, kluci.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Njn skoda, ale skvelej tip!!
I want to know God's thoughts... the rest are details.
nevidel bych to tak tragicky...
v alternativni pritomnosti jsme vyhrali a radujem se, pac ta slovenska kaca neztratila servis,
stejne jako jsem v ni nebo v jiny prohral ML portland atp.
no a kdyz vsechny ty alternativni historie sectem a zprumerujem, tak jsme tam kde jsme, tj. konto uspesne narusta a je pred nami spousta zabavy, nervu a nakonec umrem, coz ale taky vubec nemusi bejt konec
opravdu SUPER TIP, to nemyslim jen tak, bylo videt, ze s ni dokaze hrat jako nikdo v posledni dobe
Opět skvělej tip a velká škoda hoNice work, Františku. Holt Hantuchová není ?afářová
![]()
mělo se to jistit,kurzy 20 a 2 proti co víc si přát,kdo chce víc má ho...kdykoli pojistím jsou to vyhozený peníze když ne tak to nevyjde poslední 3 měsíce mám skore tak 10:0 odhaduju no nic jde se dál
![]()
No, jo. Nějakej blbej den. Dal jsem po prvním setu, kterej prohrál 12:14 v tiebreaku ?těpánka proti Kohlschreiberovi a ?. projel i druhý tiebreak 8:6.
Jinak 20 za 2 jistím vždy. To se musí. Stačí vyhrát 18.
Ale po bitvě je každý generál.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |