Orbi:beru do brazilie bych ale radši![]()
Varovat je? To ani náhodou ,pokud vyhraje ferrero tb tak se začne hrát za chvíli,ale u expektu tohle moc nevychází mě se to nikdy u nich nepovedlo takže kdo chcete můžete zkusit štěstí![]()
Orbi:beru do brazilie bych ale radši![]()
Varovat je? To ani náhodou ,pokud vyhraje ferrero tb tak se začne hrát za chvíli,ale u expektu tohle moc nevychází mě se to nikdy u nich nepovedlo takže kdo chcete můžete zkusit štěstí![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Takže je to stejně k ničemu než Ferrero odehraje 3 set tak bude stejně 21 hod takže žádná výhodaJedině že by to zabalil má už v nohách taky něco z minuleho týdne
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Ferrero skoncil pomerne rychle![]()
Gambling feels like endless ejaculation
To jo, ale to by sakra museli začít hrátPůvodně odeslal Frantisek
![]()
Jakoby to slyšeli![]()
Akorát že to okamžitě expekt stáhnul, takže zbytečný vzrušení![]()
Brý ráno.
Gratulace k Harfieldovi. František je prostě lišák a u sázení myslí. Takhle to přesně odhadnout to se musí umět.
Jo, a nemohl ten posun kurzů být i v souvislosti s tímto fórem???
Jen se ptám, ne že bych něco věděl.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
ne jeste nejsme tak znamiPůvodně odeslal Hombre
![]()
ten post precetl predemnou jen jeden clovek, a sazel jsem okamzite v ty minute
Gambling feels like endless ejaculation
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |