ano dekuji za hezke smajly
pridal bych si trebas tohle:<- Orbital
ale i tech 1.615 nebo kolik ma jistou hodnotu, neni to zapas vylozene na OT a ta lajna bude nekde kolem 1.45, mozna snad i niz
ano dekuji za hezke smajly
pridal bych si trebas tohle:<- Orbital
ale i tech 1.615 nebo kolik ma jistou hodnotu, neni to zapas vylozene na OT a ta lajna bude nekde kolem 1.45, mozna snad i niz
Gambling feels like endless ejaculation
ono nebrat si to pri prohre nebo ten snizenej manipulak o 5 procentnich bodu... vyjde to snad cca na stejno /matematicky dukaz radsi necham na jindy/, hlavni vyhoda je, ze je to sazeni po netu (s telefonem)Původně odeslal Taxan
No debil nejsi v žádném případě.Původně odeslal Orbital
Ale s kamennýma sázkovkama je to tak. Musíš počítat s tím, že oni mají 5 či 10 % manipulák i z výhry, nejen z prohry.
Vsadíš za 4.7 u pin 1000 Kč vyhraješ 3.700 netto.
Vsadíš za 4.7 u Fortuny 1000 Kč ( což je ale přibl. 909 + 91 Kč manipulák) a vyhraješ tedy 909 *3.7 což je 3363,3 Kč netto. Přicházíš tedy o 336.7 oproti pin ne o 91 Kč.
Snad jsem to moc nezamotal a je to teď jasnější.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
a je to tam 1.42. Supr odhad.Původně odeslal Orbital
![]()
Tak i ja si dnes zkusim pridat jeden tip:
NO -1 , 1.92 6/10
Z last 10 zapasu NO prohralo pouze dvakrat je pravda ze vetsinu hrali doma ale venku dokazali porazit DEN. Dnes budou hrat pouze bez Stojakovic. Ale jelikoz dlouho dobu hrali bez svych opor a to melo po jejich navratu vyhodu ze lavicka je urcite silnejsi nez byla. Navic ted budou chtit vyhrat co nejvic zapasu. Naopak Memphis mi neprijde ze by se jim moc darilo z poslednich 10 zapasu vyhrali pouze 3..
uz to tu jede stavkove.unich.skPůvodně odeslal Dejvi
preji vam pratele mnoho zdaru, ja se kouknu jinam
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |