ano ano..s tim overem souhlasim
totez WSH/POR..nevim proc je tak nizko
Tak po tydeni pauze zpusobenou lyzovackou sem zpet, koukam na zitrejsi nabidku a libi se mi velmi zapas
Hawks / Warriors HCP -4,5
Videl sem posledni zapas valecniku a moc se mi libili v Chicagu, Atlanta prekvapive odvezla vitezstvi z Phoenixu v neuveritelne prestrelce kdyz zvladla v posledni ctvrtce nasazet 40 bodu, Joe Johnson se zaskvel, ale doufam ze Atlanta nebude schopna zopakovat 2x takovy vykon a prohraje
ATL/GSW -4,5 pick 21,971
hranice 205 by taky mohla byt dobrym odrazovim mustkem na pekny Over
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
ano ano..s tim overem souhlasim
totez WSH/POR..nevim proc je tak nizko
Gambling feels like endless ejaculation
WSH/POR OVER 202 1.971
nechapu to, ta lajna ma byt asi o 10 bodu vyse, i kdyz je tam asi nejaky info, ktery neznam a za ktery bych byl vdecny, hraju to za pomerne dost a opravdu bych to doporucil kazdemu, i kdyby zakladni petky dostaly Frantiskovu nesmrtelnou chripku, je to moc nizko
pinnacle i tech osattnich par overnight sazkovek ze zahadnych duvodu drzi lajnu, i kdyby se na ni vsadil barak, TOHLE SE PROSTE MUSI
Zatím nemůžu zaboha žádný info najít. Jediný co se objevuje v souvislosti s WAS je suspendace Etana Thomase za rvačku s Haywoodem při pátečním tréninku, ale to info není žádná žhavá novinka. A navíc by to z hlediska overu měl být spíš+.
Právě jsem četl ještě jednu zajímavost k tomuto zápasu. Arenas na svém blogu prohlásil, že Portland je další tým, proti kterému by měl udělat 50+. Mezi Arenasem a trenérem POR panuje silná nevraživost, protože ho Arenas viní za vyřazení z reprezentace těsně před MS. Druhým koho Arenas viní je kouč Phoenixu. Tomu nasázel v prosinci 54b.
Tak je to jasný. Arenasovi zlomí v druhé minutě hnátu aby se tak nevytahoval a protože sádra už je objednaná a všichni to vědí, je ta lajna nízko.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
No to doufám, že ne protože už mám ten over naloženejPůvodně odeslal Hombre
![]()
Aaaaaah
Nadhera, vzbudil jsem se a pinnacle na 204.
Daval to i muj znamej z WSH, myslim ze jsem ho v zivote nevidel vsadit tolik na zapas - jde tam primo live, ma za ukol koupit listky za 1000 babek k lavicce, rvat "shoot", bucet, kdyz nahodou budou chodit s balonem a "Randolfe mas ho malyho". To je dalsich 2.5 bodu k totals![]()
uz vidim ze to bude zas 201 jako vcera
jinak pro velky uspech vcera:
Under SEATTLE SUPERSONICS @ SACRAMENTO KINGS - FULL GAME Game Total (207.5) @ $1.935
Canbet
NCAAB:
UCONN/GEORGIA O 65.5 1st half
Georgia je venku prustrelna, Conn posledni dobou nic moc, ale March Madness se blizi a meli by na ne vletet hned ze zacatku.
uz to zas zacina.... GEO jsou domaci, tak to je zlyPůvodně odeslal Orbital
![]()
WSH mi zatím radost nedělá25 bodů a tři a půl minuty do konce 1Q
![]()
Komu by delal, to je udesny. Sice mam i POR +7, ale to je 10x mensi sazka. Musime doufat v nejakou 60 kovou ctvrtinu nebo OT..
18 strel za 10 minut, tak to je nevidany!!
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |