ti parchanti mi zmenili 1.5 na 1.4 u SAS
no rekneme ze je to prvni sazka pres tu jejich kartu a ze je to nahoda
ti parchanti mi zmenili 1.5 na 1.4 u SAS
no rekneme ze je to prvni sazka pres tu jejich kartu a ze je to nahoda
Gambling feels like endless ejaculation
Včera se dalo za 1,7 ve Fortuně, což je good. Myslim, že pokud si to dával za větší obnos, tak tyto náhody můžeš očekávat častejiPůvodně odeslal Orbital
![]()
ne daval jsem to za drobny,
Fortuna jde bohuzel mimo me, nemam na to tam behat... poslal jsem penize na synottip, protoze tech 5% MP znamena jiste v globalu nejlepsi kurz. Az mi daji limit 10 korum, tak je tu pomluvim a penize vyberu.
Denver Nuggets/Indiana Pacers 9-February-2007 4:05 PM PST
Total Points OVER 205 for Game 1.943
Portland Trail Blazers/Charlotte Bobcats 9-February-2007 4:05 PM PST
Total Points OVER 185 for Game 1.952
čau myslíš že má cenu ted dát charlotte over 187,5 za 2,14 na BF ?
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
urcite ne!
tak 2.6 minimalne
co ovsem bude mit patrne nedozirnou cenu je DEN/IND Under v pulce, protoze strelba je jen podprumerna, tzn. tak malo bodu zpusobuje styl hry. Jelikoz ani jeden team neni s velkym mankem, tak to snad az tak nezmeni.
V indiane asi jen 80 strel, nevim ted moc jak hraje druhy pulky IND, ale u DEN zadny problem, kdyz Nene trefi FT, tak ma vanoce.
100.5 na greeku je dost nizko, dam to jen za malo...stejna castka jako je over na celej zapas pro tu IND.
tak denver je pohroma, ale MIA/CLE vypada obdobne, strasne malo strel... musi se dat under
DAL/HOU taky zatím nic moc. Ještě by chybělo, aby to zazdilo SA![]()
Zkurvený SA mě už letos stálo takovejch peněz..to snad není možný![]()
![]()
![]()
Oh, boze!
Dnesni sazky, predevsim to co pisu sem, vypadaji jako naprosta pohroma, jedine OT v CHA nas zachranuje. Dalsi co vypada blede je CLE U 48 na 3/4.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |