Neviete poradie, kto kedy vypisuje lajny? Lebo pozeram, ze tie ceske stavkove vypisuju napr. na NBA aj 2 dni dopredu![]()
Neviete poradie, kto kedy vypisuje lajny? Lebo pozeram, ze tie ceske stavkove vypisuju napr. na NBA aj 2 dni dopredu![]()
1. ceske sazkovky jak jsi rekl 2 dny dopredu
....
2. LSVC a jine kamenne sazkovky z Las Vegas
3. TheGreek/BetCris
4. PinnacleSports
....
naprosto posledni je Bodog
ale myslim, ze kdyz budes vyjednavat s nejakymi americkymi nelegalnimi bookmakery, daji ti lajnu dopredu i driv![]()
Gambling feels like endless ejaculation
A to jsem si vždy myslel, že naše sázkovky na americké sporty kurzy opisují a ono je to obraceně![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
ne, cesky sazkovky se pak jen kazdej den zdesi, co ze to vypsaly a co ze to zas budou muset stahnout, viz NYK dnes, co byl jako dog
Samozřejmě![]()
Ale mají muj obdiv, za STATEČNOSTmusíš sám uznat, vypisovat NBA 2 dny dopředu to chce pořadnou dávku odvahy
![]()
rozdil mezi statecnosti a kretenizmem je ve skutecnosti ne az tak velky
Zde bych citoval jednoho nejmenovaného sázkaře![]()
Vsichni si tu radi prectou jak jde pastpostovat SK a prijit ke snadny korune, ale proboha proc to sem pises na forum takhle detailne??!
*sranda Orbi, jistě víš![]()
LOLPůvodně odeslal kiri
tak jsem to snad ani nemyslel![]()
Já vím jak jsi to myslel, ale ty asi nenic špatného jsem tím nic nemyslel
Trochu představivosti
![]()
NENE,
ty prave nevis, jak ja jsem to myslel![]()
ja vim moc dobre, co jsi myslela ze to nebylo nic zlyho
hlavne, ze nam to mysli
Pokud si nemyslíš, ale víš co jsem si myslel,ale patrně to nedomyslel tak myslím, že by jsi mi to měl vysvětlit![]()
radsi ne,
ukazalo by se jako obvykle ze vlastne nevim co myslim a vypadal bych za debila![]()
ne jak jsi se zkopiroval tu vetu nejmenovanyho sazkare, tak to jsem jako opravdu chtel rejpnout pouze do bookies
Jen tak z legrace si najeď na chance.cézet, vlevo v menu výsledky, do chlífku "co hledat" napiš NBA a "od - do" dej třeba posledních 8 dní. Až na nějaké malé vyjímky všechna čest bukanýrům.....Původně odeslal Orbital
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |