Když se to včera tak povedlo tak to dnes zkusím taky ale protože nesázím kurzy pod 2 tak dám under 211,5 za 2,05![]()
Když se to včera tak povedlo tak to dnes zkusím taky ale protože nesázím kurzy pod 2 tak dám under 211,5 za 2,05![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
jj, tady se body muzou snad prodvat, jinak jestli chces sazku proti verejnosti, tak PHO/UTA byl uz dost vysoko a jde jeste nahoru a je to 100% verejnost
oba teamy jsou sice utocny, ale narozdil napriklad od WSH branit umi a PHO to v posledni dobe i predvadi /viz. napr hra s SAS/
(sazka na GS je sazka s verejnosti, under sazi pravdepodbne kazdy)
Gambling feels like endless ejaculation
No to si mě moc nepotěšil s GS,ale čistě laicky to na ten under vychází,víc už toho z basketu dávat nebudu,jen jsem chtěl zkusit ještě něco na noc,dneska mě vyšlo na co jsem sáhnul na betfair tak by to mohlo pokračovat.Dokud je vlna je třeba z ní dostat co nejvíc![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
jj, ten GS zatim vypada dobre
a PHO jde stale nahoru, pockam si do posledni vterinky
No mě se zdá že ten GS bude průser jedině že by na konci zvolnili,vubec tomu nerozumím ale baví mě to![]()
nutne to byt pruser nemusi, vydel si to dvema v polocase a tyhle teamy by mely skorovat vic v prvni pulce o kapku,
muzes to jistit middlem
co chce asi jistit je washington/LAL over
pravdepodobne je racionalni jsitit obe sazky..jestli Pin vypise lajny ovsem
No ted byl pěknej zásek na konci druhý čtvrtky 102 v pulce vypadá slušně pokud říkáš že by měli dát mín jak v první polovině.je fakt že se zdá že trochu brzděj.musíš se asi dobře bavit když čteš komentáře od někoho kdo ani nezná pravidla basketuno ale měl jsem z toho pocit že by to mělo vyjít tak uvidíme.
pinnacle nevypsal polocasy... ta hra je tesna, under ma polstar, ale 105 je nejlepsi lajna na druhou pulku a ten over jsem dal
ted to prijde..vyhral jsem U 51.5 GS/CHA a potim se jak prase
ted ocekavejme hodne bodu na konci
under vypadá dobře,hlavně to nezakřiknout
proč myslíš že bude hodně bodů?
je to tesna hra a v zaveru pokud to nebude o bod az dva bude plno faulu a sestek, ale ted po 3 min 5 bodu+shooting foul to vypada dobre pokud nebude prodlouzeni
pokud bude rozdil 4-8 bodu tak v posledni minute padne pres 10, ale ted uz to je jedno
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |