myslim ze ne... ale 104 a ted 104.5 je moc vysoko na over
je tam hodne strel se spatnou strelbou
myslim ze ne... ale 104 a ted 104.5 je moc vysoko na over
je tam hodne strel se spatnou strelbou
Gambling feels like endless ejaculation
mensia informacna vsuvka ohladom futbalu v ITA
http://www.sport.cz/fotbal/italie/v-...391_34jqn.html
![]()
nechapem niektore pociny dementnych divakov![]()
CHA/CLE under na zvazeni v polocase
Teď se mi na Canbetu objevil stav účtu: Account Balance: $-1525.36 Hide. Se těším na exekutora![]()
V tom Orlandu za to teď trochu vzali![]()
jo vzali.. mam 92.5 under na pulku a nevypada to dobre, ORL si dela co chce
Chvála bohu za ten GSW, ale že to byly nervy. Doufejme, že i to ORL dopadne. Jen taková vsuvka. Koukal jsem v TV na LAL a jsem vážně zas nestačil koukat.Takhle prokoučovat zápas. Podle mě to byla taktická chyba. Když se dostali do trháku tak Jackson sundal Bryanta a Parkera a šlo to úplně do kopru. Pak snad pět minut téměř nebodovali. IND se tím dostala do výhody a bylo hotovo. Neuvěřitelný.
nu nakonec jsem sel i do toho overu na GS na druhou pulku castecne, protoze ten UNDER byl velka sazka a vyplatilo se![]()
![]()
S underem ORL/NJ to vidím bledě![]()
![]()
ja uz to nejak vidim blede se vsim ostatnim, je to ted nejaky divny...
proc CHA/CLE bylo 56 bodu v posledni ctvrtce?
jj máš recht. Kašlu na to a jdu spát. Jestli se ráno probudim a zjistim, že Orlando prošustrovalo spread, tak se na NBA vykašlu.![]()
Dobrou noc a GL se zbytkem.(v případě underu ORL nestačí štěstí..to už by se rovnalo zázraku)![]()
v pripade ORL staci tam pouze zavolat, ze tam maji bombu... rychle rychle
Původně odeslal Orbital
![]()
Tak ten GS dopadnul dobře,ale jsem rád za to že mě tohle nemusí potkávat každej den zlatej tenis,strašnej průběh jestli je tohle běžný tak vám teda nezávidím.![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |