Peya 7:5 první set kdo chce jistit může kurzy jsou kolem 2![]()
![]()
Zdravím,jen chci upozornit na jednu megablbost v dnešní nabídce
16.30 Soderling - Peya 2 betfair kurz 9 no to je nesmysl všech nesmyslů.?véda jsem viděl na přípravném turnaji s Ljubicicem kde hrál dost dobře tak jsem proti němu na ao nešel ovšem poté co předvedl s Mayerem je třeba zřejmě poopravit uvažování.Nevím jestli nějaký zranění nebo jen psychický výpadek ale to se mě moc nezdá protože je to poměrně vyrovnaný a odolný hráč,takže duvod změny jeho formy nevím ale něco se stalo.Včera obrovská trápenka se Simonem kterej je v poslední době hodně bídnej a na hráče tipu soderlinga bych mu moc nevěřil přesto ho málem porazil.Peya patří mezi pěkně jedovatý hráče s dobrým servisem a nepříjemnou hrou.Pokud se to dostane do tb je hodně psychicky odolnej a bude to loterie,na místím koberci je to dost pravděpodobný.Muj odhad šancí je 55-45 pro soderlinga ovšem v tomhle kurzu a za současné konstalace pro mě vysoká sázka a hlavně pujde jistit live zřejmě bez problémů
GL![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Peya 7:5 první set kdo chce jistit může kurzy jsou kolem 2![]()
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
boze muj.. to je proste klasika... pinnacle to stahnul pravdepodobne hodinu pred zapasem, protoze hodnou chvili pred nim to tam jeste nebylo
dnes je zas den
vybornej tip.. a ted mel breakball
jdu na veceri a dat si SA do kamenny
Gambling feels like endless ejaculation
škodana Betfair pak už byli jne kurzy kolem 6,8 ale taky lepší než drátem do oka
koukam na stats, sice rikas ze je to hodne o psychice...ale prodavat ted za kurz 2 asi furt neni dobrej obchod, no verim ze uz ted jsi na tom vydelal at to bude jakkoliv![]()
Kurnik Františku, já Ti fakt snad dám to svoje číslo na mobil.Já jsem dneska nebyl u compu a vidím, že mně zase utekl krásný tip. Co krásný, prostě super. Kolik se na tom Bfairu dalo vsadit? Vidím uzavřených 475 za 10 a hodně prodáno za 2. Super a gratulace
![]()
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
0-40.... ja tenhle thread nemel videt
boze..to bylo 40-0 pro šwéda, ja myslel pro PEYU... to je treti zasadni prekouknuti dnesniho dne, asi bych mel radsi pauzirovat
Díky no bylo to v pohodě je mě to už jedno kdo vyhraje ,ale kvuli kombíku bych radši Peyu ale bude to těžký,měl to dotahnout do tb,no uvidíme
Jo, tomu říkám zápas. Za stavu 1:1 na sety kurz na Peyu chvíli 5, teď asi vyhraje a i když ne, kurz 1.1 na prodej. Na tomto zápase se dalo vyhrát opravdu hodně. Ale to holt někdo tomu musí rozumět, co Františkua nebo aspoň umět zapnout v pravý čas comp ( ostatní, dnes bohužel beze mě
)
Franto, hlubokej obdiv. Opět excelentní práce. Díky moc![]()
![]()
![]()
Opravdu krásnej zápas![]()
Dobře, je 31.ledna, takže králem sharpů v měsíci lednu je dle mě František. Sice si za to nic nekoupí, ale třeba ho to potěší.
Kdo souhlasí, a? sem přidá svůj hlas, tedy smajlíka.
Franta je dabel.
.. jeste ze nejsem zenska, uz bych se na nej vesela
a ja ten nejvetsi idiot co to zas prospal
to jenom tak vypadá,orbi to spíš ty jsi dábel z toho co si tu několikrát popisoval
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |