Stránka 1 z 4 1234 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 58

Téma: Neteller jde pomalu do ...

Neteller jde pomalu do ...

Betcascade ma oblibena sazkovka stale ma lajny -105 a zvysila limity a dokonce zacala vypisovat overnight lines...ale...

prestali pouzivat Neteller i pro non-US zakazniky!!! jaky stesti pro me, ze tam mam jen par drobnych

nicmene signalizuje to, ze Neteller pravdepodobne konci jako cislo jedna z net-penezenek, je otazka co prijde ted, neco to bude, dost silene casy ted nastavaji..
    Gambling feels like endless ejaculation

No tak to už se tam nepřihlásím. Pořád jsem si říkal, že Betcascade zkusím, a vidím, že jsem ten správný okamžik již prospal.
    Ach jo. Taky mám divný pocit z věcí příštích.

P.S. Co tipy na NBA, Orbi? Nemáš čas nebo tě to už otrávilo? Já je postrádám, poněvadž pro mě byly vždy dobrým návodem a vodítkem pro získávání zkušeností v NBA.
    Please be advised that we welcome your business, however you are not
    eligible for the 11% reload bonus at this time.

jo aj ja sa pripajam aj pre mna boli dobrym voditkom a na tennis zase Frantiskove

co se cascade tyce, tak uprimne nevim... mozna porad funguji..na starnkach maji Neteller uveden a ta sazkovka evidentne chce jit dal, zmenili k tomu konecne i soft na styl DPT group (jazz a spol), takze se uvidi

co se NBA tyce, tak ted nejak nebyl cas a chut, daval jsem si prakticky jen polocasy a to se stiha psat spatne a stejne vsichni spite... taky sem paril konecne pomerne dost, ale od tohohle tydne se to snad zas rozjede... zacal jsem dnes tim, ze jsem vyprazdnil neteller na bodog pro 10% reload, jelikoz dnes je posledni den a bodog mi prijde momentalne bezpecnejsi nez Neteller

Vyborna situace

Neteller neplati nejen v USD ani v jinych menach,
    tzn. vybery bude treba delat v jinych menach a vzhledem k tomu ze mi na live chatu prave napsali, ze neplanuji ani obnoveni vyplat v USD, tak vzhledem k jejich zlodejskym poplatkum za prevod men si budeme muset hrat s jinymi e-wallets nebo se nechat platit bankovnimi prevody primo od sazkovek (kdyz to vse dobre dopadne).

Fantazie.

Orbi, prosím tě, nějak tomu nerozumím. Neteller přestává vyplacet v USD, rozumím tomu dobře? A vyplácet myslíš výběry na kartu? Nebo přestávají obsluhovat všechny sázkovky, co mají jen možnost účtu v USD. Fakt tomu moc nerozumím a abych se přiznal, nemám teď čas brouzdat po jiných fórech a hledat info. Tak bych využil tvoje jistě dostatečné informace. Navíc to nezajímá určitě jen mě. Díky moc.
    Please be advised that we welcome your business, however you are not
    eligible for the 11% reload bonus at this time.

JO, Neteller stopnul fyzicky vyplaty penez... a to i v CAD a EUR (vcera na chatu mi rekli delayed).

Karta fungovala jeste par dni, ale pak stopli i ji.

Penize maji mit ovsem vsechny i rezervou v oddelenym fondu a sazkovky zatim vsechny berou "netellerdolary" bez problemu.

aby se to trochu uklidnilo, prvni NON-US members hlasi platby od netelleru na ucet v bance..

jeden znamy me prave informoval, ze mu doslo cca 40K do kanady na bankovni ucet, tak snad dobre zpravy..

dnesnim dnem neteller stopnul p2p transfery US hracum, ketrym tak zbyvala jedna z mala moznosti jak vybrat svoje aktiva pres evropany

Why can't I perform Peer-to-Peer transfers anymore?

In order to ensure that US members do not use NETELLER with the intent to gamble online, NETELLER is no longer offering its Peer-to-Peer service in the US.
    vyborne ze!

Taky vás trošku uklidním, využil jsem bankovní převod (NT účet mám veden v USD) a vše v pořádku dorazilo. Částku říkat nebudu, ale bylo to docela hodně, takže jim zatim věřim.

VYBORNE a dekujeme mnohokrat

kdyby vas treba nahodou zajimalo o cem se diskutuje jinde tak hit dne je, ze FBI zmrazila ucty USA obcanu na Netelleru
    http://www2.winneronline.com/articles/f ... teller.htm

jsem moc rad za to co ze rev3al obdrzel love.. ale cely mi to prijde na hlavu, jak by FBI mohla zmrazit love v cizi bance...

Citace Původně odeslal rev3al
    Taky vás trošku uklidním, využil jsem bankovní převod (NT účet mám veden v USD) a vše v pořádku dorazilo. Částku říkat nebudu, ale bylo to docela hodně, takže jim zatim věřim.
    je tu dotaz, zda dorazily penize v USD, nebo jsi je prevadel na jinou menu...
    tzn. zda srazili pouze lehce osiracich 1.9% nebo mnohem mnohem vic zlodejskych procent

Citace Původně odeslal Orbital
    Citace Původně odeslal rev3al
    je tu dotaz, zda dorazily penize v USD, nebo jsi je prevadel na jinou menu...
    tzn. zda srazili pouze lehce osiracich 1.9% nebo mnohem mnohem vic zlodejskych procent
    Peníze dorazili v USD. Ještě banka si bere 150 CZK mám dojem.

Podobná témata

1. Neteller p2p uz ne 1.9%, ale max. 10 USD
    By Orbital in forum Neteller
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 31.01.2013, 15:59
  2. Převod MB x Neteller
    By Gigi in forum Moneybookers
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 01.02.2012, 04:18
  3. převod Eur na Neteller
    By Hombre in forum Neteller
    Odpovědí: 12