thx moc
thx moc
Gambling feels like endless ejaculation
tady jsou 2 wallety, ktere to v USA asi nehodlaji zabalit
SnapCard je nejaka novinka, uz je snad na case, aby se to zaclo trochu hybat, americky fora mi prijdou dost mrtvy.Do You Have A WebMoney or SnapCard account?
Help us test these new payment methods by being one of the first 10 customers to make a successful deposit using either method, and we will deposit $10 in your account.
Use these links to make your deposit:
WebMoney Deposit SnapCard Deposit
web money to jsou ty rusáci ne? Jak vznikli aby si mohli posílat prachy do ruska a neobírala je mafie a sídlili kdysi v Praze na nějakým hotelovým pokojiDoufám že se nepletu ale prej to funguje,ty to nezabalí určitě
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
jj webmoney jsou rusaci a proto jsem je nijak moc nezkoumal, jakmile ale nektera penezenka bude jasna jednicka v USA tak se k nim presunu.
vi tu nekdo neco o jejich limitech prevodu predevsim?
co jsem četl tak mám pocit že snad ani žádný limity neměli,ale je to už delší dobu co jsem je studoval
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Když jsem se o ně zajímal kvůli převodu na betcity tak jsem někde vyhrabal to co jsem psal.obešli u nás zákon tím aby nemuseli žádat o povolení jako banka tak si založili kampeličku někde na hotelovém pokoji.Pak přišel krach kampeliček u nás a byly zpřísněny podmínky pro jejich fungování a zejména minimální výše jejich základního jmění.Splnilo to tenkrát jen malé % existujících kampeliček a samozřejmě pro rusáky žádnej problém.takže peníze tam rozhodně jsou.Pak se rozšířili a jsou už celkem zavedený všude ve světě,ale jednání s nima bylo strašná prdel.Přes icq tam seděl nějakej rus kterej česky moc neuměl a nic jsem z něj nevydoloval vždycky 10 min mlčel a pak zopakoval puvodní větu.Asi tenkrát ještě meli obavy aby to nebyla nějaká provokace,fungovali jako převod peněz z čr do ruska když obyčejný lidi okrádala mafie když vezli hoovost domů.Proto byli udajně založeny![]()
to jako vazne jsou pod ceskou kampelickou? No tak to je MASAKR!Původně odeslal Frantisek
bylo to tak jak je to ted nevím nezajímal jsem se o to,ale aby u nás neměli problémy se zákonem tak to takhle řešili
to je mazec, ze nejaky rusaci nebo buhvico to vyresi a bavil jsem se s typkem, co zkousel prvni elektronicky penize v CR a zatipla jim to CNB, proste ceska/vychodni klasika, musi se vymyslet nejaka osiracka, kde nikdo nebude mit o nicem ani paru...
jj takovej už je život v čechách a rusové mají peněz moc a moc
nakonec se vsechno offshore presune do ruska a bude toPůvodně odeslal Frantisek
americani budou akorat tak vypiskovat a mirit na ne s radarem
![]()
tohle je vazne klicovy, protoze vetsina lidi, co ma ucet v USD ma penize blokovany taky jako americani (maximalne se daji vybrat v eurech), ale pravdepodobne ne vsichni, nevim presne jak ty platby chodi, ale zda se ze vetsina bankovnich prevodu jde pres clearingovy centrum (FEDu??) v USA a tam proste zadrzuji americani vsechny transakce Netelleru na zaklade protiteroristickyho zakona. Poslal jsem na Neteller dosti obsirnej dotaz (celej ho sem z osobnich duvodu radsi nedam) a uvidime co bude. Neprijde mi moc logicky, proc by prevody v ramci EU byt v USD musely jit pres USA.Původně odeslal rev3al
vic k neamericanum zde: http://content.neteller.com/content/en/ ... _nonus.htm
Jinak se mi pekne nahromadily prachy na jazzsports (cca 15 jednotek), vcera zadavam castecny vyber na NT, NT withdrawal declined!
Na CS mi rekli ze prachy z NT stahli pac US zakaznici uz ho nemuzou pouzivat. Moneybookers pry nejsou na tak velky prevody /jinymi slovy, taky tam nemame penize/. Takze pry bankovni prevod. No to je parada. Takze az tu ted par dni nebudu, tak po svete shanim offshore ucet.
Ale net kaviaren o 1:05 verim, ze navstivis niekde vo svete![]()
bohuzel ted asi mesic na to nemam cas, takze 15 jednotek blokovanejch v kostarice nebo kde, bomba![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |