tahle firmicka se mi libi natolik, ze jsem uvazoval, ze bychom jim sem mohli dat banner, trebas zadarmo, a to z jednoduchyho duvodu ... jako jedna z mala firem opravdu podporuje svobodu, nebo alespon ja jsem o tom presvedcenej
napsal jsem jim o link a dozvedel jsem se ze pandora.com neni legalni v CZ, ano samozrejme ze ji tu muzeme vsichni poslouchat, ale je to stejne jak u netovyho sazeni ten samej problem - starej pravni system neni schopnej uchopit internet a pokud to dela, tak naprosto nesmyslnym zpusobem
zaver je, ze tedy budeme vsichni sazet na netu, stahovat si cokoliv a nakupovat tam kde je nejlevnejc prakticky bez jakehokoliv prava vymahatelneho soudy, tudiz mi to prijde jako navrat do stredoveku, kdyz proste bude platit jediny - to ze se lidi nepodvedou bude zarucovat jen snaha firmy o zachovani si dobreho jmena; klasickej pravni system bude existovat paralelne, ale na realny ekonomicky vztahy bude mit mizivej dopad
stat se bude tvarit, jakoze problem neexistuje a bude resit jaktoze se prodalo 128 CDcek za rok a proc ma fortuna obrat misto 5mld 5 milionu... pravdepodobne statnima dotacema; mozna se dostanou k reprezentativnimpruzkumum, kolik ze napr. Cesi prosazi - a vyjde jim nejake takove uzasne cislo, ktere bude odpovidat jednomu velkemu sazkari, protoze jim na anketku odpovi samozrejme pouze ty nereprezentativni vzorky
a tak to pujde dal a dal az vlada bude vladnout jen 53 uklizeckam a 18 vratnejm ve strakovce

Odpověď s citací