ja som ho dal este za kurz 6 potom ju brejkla tak som za 10 nedal a teraz pred chvilou som este dal kurz 3 tak uvidime dufam ze lepsie ako vcera dopadnea pozeram do poslednej lopticky a aj po nej
![]()
Dneska Lucie ?afářová na betfair kurz 11 to je směšný.Hraje přesně ten styl hry kterej Mauresmo nesnáší pokud se nerozsype psychicky a myslím že ne protože ji to ted celkem jde tak věřím tomu že muže i vyhrát.Mauresmo má vždycky vlažný začátky se slabšíma soupeřkama takže myslím že jistit to pujde téměř určitě.GL![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ja som ho dal este za kurz 6 potom ju brejkla tak som za 10 nedal a teraz pred chvilou som este dal kurz 3 tak uvidime dufam ze lepsie ako vcera dopadnea pozeram do poslednej lopticky a aj po nej
![]()
No já už jsem zelenejch Mauresmo 2,8 Lucie 11![]()
Jestli Lucie nezačne kazit měla by vyhrát Mauresmo nemá co hrát podle předpokladů,ale bude to těžký na psychiku Lucie
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Bohužel to asi nedotahne jak zahrála ten kratas měla 4:1 ale přestává si věřit,přidal jsem na mauresmo za 3,5 uvidíme
Perfektní Františku, jako vždy. Moc díky. Skvělý tip![]()
Na konci to vypadalo jako kdyby Lucce trošku odcházely nervy, přesně jak si očekával, ale za to mohl určitě ten pták co tam porád lítal :P Nakonec to dohrála super. Ještě jednou dík. Nice work
i já děkuji![]()
Netřeba skromnost.Původně odeslal Frantisek
Komu čest, tomu čest
![]()
![]()
tak som si vypocul aj rozhovor pozapasovy![]()
navstivil som to tu az po tom co som nalozil tak zda sa ze sa od Frantiska ucim![]()
![]()
dik
Ja skusam aj v mixe Safarovu s Berdychom kedze sil im zostalo dostatok![]()
o 6:00 hraju ale za mensi obnos radsej dam
pada kurz tak ak niekto este by chcel podat tak radsej hned
za 1,45 to vážně ne,to mě neláká![]()
![]()
Tak to tě musím, Františku, zase pochválit. Tomu se říká odhad. ?koda jen, že jste Lucce nevěřili více a pojiš?ovali. Já bohužel večer trochu oslavoval, takže v jednu jsem už počítač nezapínal, takže příště, prosím tě, dám Ti číslo na mobil a pošleš mně SMS, až zase budeš mít vyhrávající tip za 11. :P
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Frantisku, mozna blba otazka, ale chci se zeptat, kde sazis ty ty livka? Ja s tim nejak bojuju, diky moc a skvela prace, pro me AO zatim velmi dobre zne
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |