ještě se mě líbí
?afářová 2,75
a evidentně nesmyslný kurzy přes 3 jsou Monfils a Melzer oba zápasy můžou skončit jakkoli.
Snad něco padne GL jestli to někdo zkusí
Když jsem otevřel dnes nabídku nevěřil jsem vlastním očím.Někdo se musel uplně zbláznit kdo vytvořil kurzy na zápas
Kirilenko-Vakulenko 2 3,75 (už je jen 3,4tohle je megahovadina a v tomto zápase je podle mě Vakulenko mírnou favoritkou. Podle mě má potencial top 10 ovšem brzdí ji zranění a někdy i její hlava takže dost kazí a někdy hraje dost nerozumně,ale Kirilenko dělá to samé,ikdyž ted začíná hrát s trochu menším rizikem což by měla být voda na mlýn ukrajinky.Osobně hraju s vysokým vkladem GL Jistit live to pujde teměř jistě
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ještě se mě líbí
?afářová 2,75
a evidentně nesmyslný kurzy přes 3 jsou Monfils a Melzer oba zápasy můžou skončit jakkoli.
Snad něco padne GL jestli to někdo zkusí
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Diky za tipy, zkusim vsechno krome Monfilse, neverim ze Bagdy by vypad tak brzo, uvidime![]()
I want to know God's thoughts... the rest are details.
Hantuchová - Cornet 2
toto nie je value? kurz 4.00![]()
Je to value,otázkou je jak je na tom Hantuchová.Píše se že dobře v tom případě vyhraje,pokud se něco projeví je třeba dát live.od začátku do toho nejdu,ale je to jen muj pocit zahrát se to samozřejmě dá![]()
tak vakulenko si to vystřílela sama,ikdyž jsem vyměknul a pojistil po prvním setu stejně to měla dotáhnout![]()
ue vak 47 kir 22
winers 35 20
breik 3/9 4/5
pro doplnění Vakulenko 6.4 3:6 4:6
alespon šafářová v klidu,jsem znechucenej kolik zápasů mi v poslední době uteklo o pár míčků![]()
uz jsem tu vakulenko mel na pináklu redy, ale nakonec jsem to nezmack... nechtel jsem ti kazit vyhru, protoze v techhle dnech se mi podela uplne vsechno a nejsem zvyklej na BF livka plus nemam sat plus nejsem zvyklej na live tenis (asi bych se mel ucit jak to tak vidim), tzn. bych tu vyhodu z prodeje prenechal nekomu jinymu
poslednich 46 hodin z 48 jsem prospal a asi budu pokracovat, kdyz budete mit nejakej lock na AO, tak to sem dejte, ja to vsadim, prospim a pujde to do kopru
jinak to se holt deje no.. dobry sazky prohravaji a prohravaji, nechce to moc resit.. jde to blbe, ale cim dal lip (taky furt vidim to Seattle, co jsem vsadil na jejich konci hriste a meli 2 pokusy na vtezny skorovani a prd... vzhledem k jejich field position to bylo ekvivalentni zhruba 8mi nepromenenym matchballum)
Gambling feels like endless ejaculation
Taky jsem úplně KO a Australian Open vzdávám. Nemám rád zápasy na tři vítězné sety, dlouho trvají a jsou plné zvratů. Jsou sice dobré na livko, ale to bych musel ponocovat a přes den nic neudělal. Včera to šlo, když se zápasy dohrávaly dopoledne, ale jinak se nechytám. Vyplatí se zkusit vyšší kurzy a pak je případně jistit protikurzem na burze. Raději si počkám na evropské turnaje.Původně odeslal Orbital
8 mečbolů nic není. Já když si nějaký zápas vyberu, tak opravdu stojí za to! Naposledy Dlouhýho, který měl snad přes 15 mečbolů...Původně odeslal Orbital
Když vše shrnu: práce, k tomu odpoledne live betting na biatlony + ještě v noci tenis, to nejde prostě stíhat. Tenis jde prozatím stranou na vedlejší kolej.
-------------------------------------------------------------------------------------
Kdyz uz mluvis o Lukasovi, jsem vcera cekal ze vymaze Stepanka, uz ho mel na lopatkach ale nedotah to... Skoda, Stepanek mi je nesympatickej, Dlouhymu bych to pral
I want to know God's thoughts... the rest are details.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |