Ještě jsem neviděl, že by se něco takovýho staloPůvodně odeslal Orbital
, ale bylo by to hezký. Původně sem tenhle post pochopil špatně a říkal si jakejch 16 bodů, ale už mi docvaklo
![]()
Ještě jsem neviděl, že by se něco takovýho staloPůvodně odeslal Orbital
, ale bylo by to hezký. Původně sem tenhle post pochopil špatně a říkal si jakejch 16 bodů, ale už mi docvaklo
![]()
tak skoda..... nakonec i ten over mohl byt!
Gambling feels like endless ejaculation
OK, tak Houston/DEN U 94.5 na prvni pulku
Tak v zápas LAL/ORL pro mě neúspěch. Měl sem jen u, protože sem byl podělanej vsadit spread na ORL. Dál jsem váhal u MIA, samozřejmě sem ho nedal a samozřejmě to byla jasná výhra. Tohle se stane vždy, prostě zákon schválnosti. Když nad něčím dlouho uvažuju, dám to, a pak třeba jen díky tomu končím s celkovým mínusem za ten den. A když to nedám, tak zrovna ty zápasy vyjdou.Tím samozřejmě nechci říct, že Vám to nepřeju.
![]()
ja za vcera 2 jednotky plus 4-3 a jen diky tomu Houstonu under na polocas, ze to byla nejvetsi sazka.
Ale taky nespokojenost, protoze jsem chtel vsadit vsechny 3 posledni zapasy na druhy polocasy:
Vsadil jsem jen GS, kterej do myho overu nesel
LAL/ORL nevim proc jsem nesel do OVER 99.5/100
HOU/DEN jsem chtel dat U 93, taky sem se dlouho rozkoukaval, vsadil jsem to jen US kamosovi, pak to bylo 92.5... minutu pred koncem 87 a remiza, pak trefili trojku a jen jednu FT!! Neuveritelny. A ten drzoun z US se mi jeste smejeKdyz ma clovek sazet za sebe a ostatni lidi, a k tomu polocasy..to je strasnej masakr...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |