Od vcerejska mam problem s prihlasenim na Fonbet. Na login strance se zobrazuje text Access denied. Nevite nekdo, co se deje ?![]()
Od vcerejska mam problem s prihlasenim na Fonbet. Na login strance se zobrazuje text Access denied. Nevite nekdo, co se deje ?![]()
------------------------------------------------------
stejne to nevyjde ...
Si bloklej cece, ja tam ucet nemam, ale vim, ze omezujou....no pockame na odborniky
pockame na AMZ zjevne, zkousels jim napsat nebo zavolat (pokud mas maturitu z Rustiny)?
Gambling feels like endless ejaculation
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mně jede Fonbet v pohodě.
Účet Ti neblokli kvůli vysokým výhrám, ale spíše kvůli nějakým Tvým levotám pří sázení. Např. podání sázky na již odehraný zápas, přičem to mohlo být z Tvé strany i nevědomé (neúmyslné) jednání. Ale Rusáci jsou na podobné případy hodně hákliví...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Zadny levarny jsem tam (zatim) neudelalZase tam tak casto nesazim.
Z prace mi to dneska jede, tak vecer uvidim doma. Diky
stejne to nevyjde ...
Tak tomu opravdu nerozumim, doma mi to proste nejde. Po kliknuti na Bet online se mi nahore zobrazi seznam live bettingu a pod tim cerneny napis Access denied. Username a password nikde![]()
Zkousel jsem to na dvou pocitacich a nic. Aaaaach joooooooo![]()
stejne to nevyjde ...
Nejsem rozhodně odborník přes počítače, ale zkus vymazat cookies a vyrovnávací pamě?. Dále můžeš vyzkoušet dostat se na konto přes jinou jazykovou verzi než angličtinu. Případně místo IE zkusit Operu nebo Mozillu.Původně odeslal sublac
Zaklad je skusit aj ine prehliadace, myslim ze v inom ti to pojde...Původně odeslal sublac
nj, ty jsi v tom odbornikPůvodně odeslal stavkove.unas.cz
ja jsem koukal jak jsi je testoval, co vsechno za browsery se v prosinci sem loglo, to bylo neuveritelny, predpokladam ze vetsina byla tvoje prace
Zase mam ten samy problem s Fonbet. Vcera jsem tam vydelal nejake penize a dneska se ze svoji IP na Fonbet nenaloguju. Objevi se mne znama hlaska Access denied. Ze stejneho pocitace se pres anonymizer na login stranku Fonbetu dostanu. Z toho mi plyne, ze Fonbet blokuje moji IP adresu (jinak si to vysvetlit nedokazu)![]()
Dal jsem pozadavek na vyber penez, ale opet se nepovede (hlaska Sorry, Your time limit was exceeded).
Mate nekdo podobne zkusenosti s touto SK ? Diky
stejne to nevyjde ...
Podle mě blbost,vyhrával jsem tam tolik že mám nyní limit 20 dolarů na tenisovou sázku ale v životě mě nic takového neudělali,výplaty do 24 hod na mb.Kromě limitů pro mě seriozní sázkovka
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
me se zda ze tech nedostupnejch sazkovek nejak pribyva a vubec se mi to nelibi.. fonbet jede, vip nejede
podle me neni problem ani na sazkovce a vyjimecne ani mezi zidli a klavesnici, takze to bude nekde mezi klavesnici a jejich servery
No mě VIP jede ale zase už jsem měl dvakrát problém jak jsem už psal v jine sekci že jsem se nemohl nalogovat na polovinu sk a polovina chodila.Ale zjistil jsem že zároven nechodili i jiný zahraniční stránky nejen sk.Podle mě to bude čistě technická záležitost.Ale jaká to je otázka,vím jen že jsem v tu chvíli zkusil připojení přes mobil tudíž jinýho poskytovatele a všechno jelo normálně.
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Jinak kdysi jsme měli jedno closed forum a tam byl problém takovej že jednomu člověku to asi 3 měsíce nešlo načíst ostatním asi 10 lidem bez problému,došlo se k závěru že je problém u něho v pc.No jenže jemu se to rozjelo aniž by něco měnil a 3 měsíce se nemohl na ty stránky dostat jiný člen,smál jsem se tomu dokud se to nestalo mě .strašně dlouho jsem to prostě nenačetl,měnili jsme všechno a prostě bez nároku.někde jsou prostě nějaký věci který zatím neumímě vysvětlit.
No podle mně, odborníka na počítače na stupni "pokročilý uživatel", tedy lama, to může taky souviset s tím providerem. Mně nejede VIp asi od té doby, co jsem u radiokomunikací. U O2 běžel normálně. Možná mají nějaký firewally, přes které se určitý stránky nenačtou. A nebo že by MF už u některých providerů něco zkoušelo?
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |