Zobrazují se odpovědi 1 až 13 z 13

Téma: převod Eur na Neteller

převod Eur na Neteller

Pořád jsem řešíl jeden problém. Jak převést prostředky ( Eur) na Neteller za co nejméně poplatků, jak za převod, tak za konverzi Kč to Eur.
    A ono to jde jednoduše.
    Vložit z bankovního účtu Kč na účet Bwin, jednou nebo raději víckrát protočit, a pak je vybrat na Neteller v Eur.
    Vyzkoušeno. Zatím jen na částce 1500 Eur, ale snad to půjde i na víc.
    Jen musíte svůj Net. účet verifikovat malou platbou na Bwin. Stačí 15 Eur.
    Účet u Bwin už mám dlouho, hledám všelijaké krkolomné řešení a nějaké levné způsoby a Bwin nevyzkouším.
    Please be advised that we welcome your business, however you are not
    eligible for the 11% reload bonus at this time.

bwin by me tedy taky nenapadl, super, diky!!
    jen tusim maji poplatky za vklad z NT, coz je ale pro tento ucel nezajimava informace
    Gambling feels like endless ejaculation

Jo, měli asi 2%. Ale teď je převod z Net. gratis. A převodní kurz Kč / Eur byl 13.prosince 28.35 ku jedné. Což bylo asi tak devizy prodej. A to není špatný, myslím.

Jo, jen tam mají takovou větu: "Použitelnost výplatních metod je přímo závislá na vybraných platebních metodách. bwin si však vyhrazuje právo v mimořádných případech změnit výplatní metodu. " Což dle mě znamená, že když zjistí, že je používáš jen na "proprání", zablokují Ti ten výběr na Net. Tak radím opatrně.

Re: převod Eur na Neteller

Citace Původně odeslal Hombre
    Pořád jsem řešíl jeden problém. Jak převést prostředky ( Eur) na Neteller za co nejméně poplatků, jak za převod, tak za konverzi Kč to Eur.
    A ono to jde jednoduše.
    Vložit z bankovního účtu Kč na účet Bwin, jednou nebo raději víckrát protočit, a pak je vybrat na Neteller v Eur.
    Vyzkoušeno. Zatím jen na částce 1500 Eur, ale snad to půjde i na víc.
    Jen musíte svůj Net. účet verifikovat malou platbou na Bwin. Stačí 15 Eur.
    Účet u Bwin už mám dlouho, hledám všelijaké krkolomné řešení a nějaké levné způsoby a Bwin nevyzkouším.
    Hombre, díky za info. Moooc důležitá informace. Taky jsem řešil tento problém. No, díky Tobě je vyřešen.

Tak vše funguje jen na dva výběry. Po třetí mně ti kreténi výběr na neteller stornovali a poslali je na moneybookers, ( nazvali to manuálním výběrem ) bez toho, že by se ráčili mně o tom nějak zpravit, prostě jsem to našel na výpise z účtu u bwin. No fakt super. Budu si s nima dopisovat, ale vzhledem k tomu, že to mají v podmínkách tak určitě nic nezmůžu. No budu Vás informovat.

to je pomerne vtipny! Co kdybys mel vycerpanej limit na Moneybookers?? Klasika!

Je to ještě horší, mám moneybookers v Kč z doby, kdy jsem se sázením začínal a protože Bwin posílá i na účty vedené v Kč Eura, přišel jsem na konverzi u moneybookers o pěkných pár tisíc. Jsou to idioti, nic jiného.

Chápu a akceptuji, že tě nějaká sázkovka upozorní, že výběr na neteller ne a že musíš vybrat jiným způsobem, ale rozhodnout o nás bez nás je prostě síla a jen důkaz, že bwin na sázkaře kašle a výběr výhry ti prostě jakýmkoliv způsobem znepříjemní. Potřebují jen lamy, co naletí na debilní reklamu a pokud možno prohrají svých pár tisíc měsíčně. Ach jo. A já se tak radoval, že mám způsob, jak převádět Eura na Neteller.
    Zbývá jedině Betsson, jak mně psal AMZ, ale jak dlouho nevím.

Ne, nastesti jen betsson nezbyva. Betsson umi to, ze tam vlozis penize, chvili hrajes a vyberes jinym zpusobem, ale obdobne se daji chytit i jiny sazkovky.
    Konkretne:
    wsex
    iasbet
    ale neni to 100%...
    tam se mi zadarilo vlozit, vyhrat a vse vybrat jinou metodou, jen je potreba vlozit par drobnych z Netelleru
    pinnacle
    greek
    canbet
    jazzsports
    a mnoho dalsich
    umoznuji totez, jen proste musis pred vyberem na NT vybrat to co jsi vlozil z MB, zbytek, tj. cisty vyhry ti, casto bez problemu, prevedou na Neteller, fakt je to bez problemu, jen musis vybrat to co jsi vlozil!!

Díky. Já vím, jak to funguje. Ale já potřebuji vložit z moneybookers a vybrat na Neteller. Ne vrátit vklad na moneybookers a vybrat "jen" výhry. Takže připadá v úvahu jen ta první skupina. Dost problém. Já vím.

U ty prvni skupiny je to ale nezaruceny, jde spis o nedbalost jejich uctovaciho oddeleni.
    Bud rad ze jsi na to nenarazil u Sportingbetu, ti bezne posilaji vyplatu Western Union, i kdyz se zazada o vyplatu stejnou metodou jako depozit. A ty poplatky jsou u WU enormni. Ale SBT.cz to snad nedela.

Tak jsem prorazil barieru bwin supportu, kde ti nic neřeknou a jen omílají donekonečna předem připravené fráze a dostal jsem se k account oddělení. Tam mně řekli, že mám vložit z Netelleru a pak mohu vybrat opět na Neteller a nepřevedou mně to na moneybookers.

Zkusil jsem a funguje to. Samo, že jsem vybral 10x víc, než jsem jim tam poslal.

Asi to bude další sázkovka, kde to neuhlídají a stačí pár drobných pomocí Netelleru poslat a vybrat mnohem víc. Ale je to bez záruky. Příště to zase vyjít nemusí.

zadarilo se mi prave vybrat maximalni vyber 9000 usd na neteller z 5dimes, pricemz jak jsem zjistil z netelleru na 5dimes jsem nepsolal ani cent

tudiz toto je navod jak prevadet penize mezi ewallets aniz byste museli vlozit byt minimalni vklad

to bylo opravdu mile a netusil jsem ze to projde

Re: převod Eur na Neteller

U které sázkovky kromě 5D nebo Pinny jde dneska převést peníze na NT, když jsem vložil MB? Potřebuju to udělat s malou částkou (do 100 EUR).
    Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
    Proste, a bude vám dáno 1%
    Hledejte, a naleznete 90%
    Tlučte, a bude vám otevřeno 9%

Podobná témata

1. Převod MB x Neteller
    By Gigi in forum Moneybookers
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 01.02.2012, 04:18
  2. Surebetting - převod peněz
    By 999jirik in forum Finance
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 24.07.2011, 18:38