Tak mi dneska právě teď přišel mail a rozhraní bude vstřícnější českým uživatelům v podobě jejich rodného jazyka. Juppíííí. Přepínám polštinu na češtinu.![]()
Tak mi dneska právě teď přišel mail a rozhraní bude vstřícnější českým uživatelům v podobě jejich rodného jazyka. Juppíííí. Přepínám polštinu na češtinu.![]()
Všichni se tam sejdem...
nejen to:
spustili i nejakou interni postu, tak snad na ni budou reagovat rychleji nez na emaily
..uz jen jeden krok k livechatu doufamLet us also inform that we have launched a special messaging interface, which would allow us provide assistance more quickly and efficiently. You can reach it by going to our "Help" page, section "contact".
Gambling feels like endless ejaculation
pekny.. a jak to vubec vypada stim jejich prodejem? nejake novinky?
ja nevim, asi to chvili potrva, vsechno kolem sazeni mi ted pripada asi tak nejisty jako sazka na PHO totals po 3/4, kdyz Suns vedou o 20...
..po shlednuti noveho interface jsem dodelal hlasovani
koukam ze maji novej webik, to je supr, ze se patlaji s grafikou a jazzsportu blokuji moje penize![]()
koukam ze autorem prekladu je tataz entita![]()
I kdyz odhlednu od cz prekladu (kterej je hroznej, coz mne je ale celkem jedno, protoze pouzivam eng verzi) tak se mi ten starej design libil vic. Tohle je sice pekny (urcite nejaka profi sablona), vypada to libive a profesionalne, ale neni to tak prehledny, mely aspon zvyraznit pozadi na kterym je ta podstatna informace, splyva mi to prilis s pozadim. Jen muj nazor negrafika. Kazdopadne podstatnej neni design, ale jak to funguje![]()
I want to know God's thoughts... the rest are details.
Design je v celku v pohode. Myslim, ze je to vec zvykuPůvodně odeslal LadyMaster
ALe je pravda, ze by to slo aj prehladnejsia navrhnut![]()
stranky su sice ceske,ale je cesky aj support,,mozem im poslat mail aj v cestine resp. slovencine?,,diky
na podpoře používají nějaký translator, český support pravděpodobně nemají. Tudíž jim lze psát česky, jen ty jejich odpovědi jsou z toho překladače trochu kostrbatý..Původně odeslal lovejock
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |